Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Στον πάγκο του ΑΟ Διαβολιτσίου παραμένει ο Αλέξης Μαντζούνης

Η επιτυχή συνεργασία του ΑΟΔ με τον ικανό κόουτς Αλέξη Μαντζούνη έδωσε το έναυσμα η πορεία τους να παραμείνει κοινή και τη νέα χρονιά στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο διπλός στόχος που επιτεύχθηκε την σεζόν που πρόωρα ολοκληρώθηκε, με τους «νερατζούρι» να ανανεώνουν το εισιτήριο παραμονής τους στην Γ´ Εθνική και παράλληλα να κατακτούν το Κύπελλο Μεσσηνίας, επιβεβαίωσε το γεγονός πως η «συνταγή έδεσε» και με το παραπάνω και ως φυσικό επόμενο ανανεώθηκε για μια ακόμα σεζόν.

Η προσφορά του κ. Μαντζούνη ήταν μεγάλη παρότι στον πάγκο της ομάδας κάθισε μόλις τέσσερις αγωνιστικές! Συγκεκριμένα ηγήθηκε των προσπαθειών της ομάδας στα τέσσερα τελευταία ματς της σεζόν, δηλαδή από τις 10 Φεβρουαρίου, έχοντας απολογισμό δύο νίκες μία ισοπαλία και μια ήττα, γεγονός που παρόλα αυτά διατήρησε την ομάδα ψηλά και φυσικά στην κατηγορία για μια ακόμα σεζόν.

Σε έναν πρόσφατο, εν μέσω καραντίνας, απολογισμό του ο κ. Μαντζούνης έγραψε σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media : «Τώρα που γυρίζουμε σιγά σιγά, στην καθημερινότητα, κάνω μια ποδοσφαιρική αποτίμηση της χρονιάς! Αλλού ξεκίνησα (στην πανέμορφη Αργολίδα) και αλλού τέλειωσα (στα άγια μεσσηνιακά χώματα)!

Ο διπλός στόχος της ομάδας, παραμονή στην Γ Εθνική και κατάκτηση κυπέλου επετεύχθη! Έστω κι αν προέκυψε ο (ξαφνικός θάνατος) των πρωταθλημάτων, λόγω κορωνοϊού.. Είμαστε οι μοναδικοί κυπελλούχοι στο γήπεδο, σε όλη την Ελλάδα!!!

Οι μόνοι που προλάβαμε… Ειλικρινά, όσοι απαρτίζουν την ομάδα, φόρτσαραν όλοι, ο καθένας από το πόστο του και στο τέλος, έστω κι έτσι δικαιωθήκαμε…»

Δεν έκρυψε επίσης τη χαρά του για την πρώην ομάδα του, το Ναύπλιο που επίσης έκανε το ντεμπούτο της τη σεζόν αυτή στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής. «Μια ωραία εμπειρία ήταν και η πορεία της πρώην ομάδας μου, του Ναυπλίου, νεοφώτιστης στην κατηγορία, όπου λίγοι μας πίστευαν!!! Αποτέλεσμα, τέλος πρώτου γύρου και πρώτη!!

Θέση σε ισοβαθμία με Αστέρα Βλαχιώτη!! Τέλος πολλά συγχαρητήρια σε τρεις!!! Πρώην ομάδες μου, όπου η διακοπή των πρωταθλημάτων, τις βρήκε στην πρώτη θέση, άρα και στην παραπάνω κατηγορία.. Αστέρα Βλαχιώτη (Football League), Πάμισο-Κωρονίδα κοιλάδας (Γ εθνική) και στους φίλους μου, προπονητές τους…

Η μαγεία του ποδοσφαίρου είναι να κάνεις φιλίες μιας ζωής, αλλά για 90λ. να μην γνωρίζεις κανέναν…

Υ.Γ. 1. Τύχη είναι, όταν η δουλειά συναντιέται με την ευκαιρία…

Υ.Γ 2. Η επιτυχία, αγαπάει την προετοιμασία!!!

«Πέσε πίτα να σε φάω», δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο…»