Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Στο Λαδά αγορά τοπικών προϊόντων Ταϋγέτου την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Αγορά αγροτικών προϊόντων από τον Ταΰγετο θα πραγματοποιηθεί στην Τοπική Κοινότητα Λαδά, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, με ώρα ενάρξεως 10.00 το πρωί. Στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Λαδά, όπου θα διοργανωθεί η αγορά, θα στηθεί επίσης παραδοσιακό γλέντι από την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Λαδαίων, με ζωντανή μουσική, ενώ θα προσφερθούν φασολάδα, χωριάτικο ψωμί και τσίπουρο καυτό με μέλι, καθώς και χαλβάς που έχουν ετοιμάσει οι κυρίες του χωριού, ενώ θα διατίθενται και άλλα εδέσματα.
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευθεί κάστανα, πατάτες, καρύδια, μήλα, ρίγανη, ντομάτες, σκουρίχια, φασόλια, διάφορα λαχανικά, μέλι, ψωμί ζυμωτό, κρασί κ.λπ.
«Ο Δήμος Καλαμάτας συνειδητά στηρίζει τους παραγωγούς του Ταϋγέτου και καλεί όλους τους πολίτες να έλθουν την Κυριακή στο Λαδά. Είναι κάτι που το οφείλουμε στους ανθρώπους αυτούς, που επιμένουν να παράγουν και να συμβάλουν στη δημιουργία της ταυτότητας της περιοχής μας», επεσήμανε σήμερα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, η Αντιδήμαρχος Ελένη Αλειφέρη, σε συνέντευξη Τύπου.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου απανταχού Λαδαίων Αθηνά Μασουρίδου γνωστοποίησε ότι την Κυριακή ολοκληρώνεται το σεμινάριο αργαλειού και όσοι ενδιαφέρονται, θα μπορούν να δουν από κοντά τα δημιουργήματα του αργαλειού και να αγοράσουν κάτι εφόσον επιθυμούν.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Δήμο Καλαμάτας, την Τοπική Κοινότητα Λαδά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο απανταχού Λαδαίων.
Πληροφορίες: Μιχάλης Αντωνόπουλος, τηλ. 6977 251741, Αθηνά Μασουρίδου, τηλ. 6986834829.