Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Στο πρώτο του ταξίδι σε εθνική κατηγορία, ο Δίωνας θέλει τον κόσμο του στο πλευρό του

Τον απολογισμό του κάνει ο Δίωνας Κυπαρισσίας και καλεί φίλους και υποστηρικτές να βρεθούν στο πλευρό του την επόμενη χρονιά, όπου η ομάδα της τριφυλιακής πόλης θα βρεθεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ως μια εκ των δυο εκπροσώπων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ο μίνι απολογισμός έγινε μέσω των social media, με φανερό το στοιχείο του ενθουσιασμού καθώς για πρώτη φορά στα 30 και πλέον χρόνια ύπαρξης του Δίωνα, θα αγωνιστεί σε πρωτάθλημα εθνικής κατηγορίας:

“Ήταν η πρώτη μας συνάντηση που είχε κάνει η ομάδα μας και το προπονητικοί team μαζί με τη διοίκηση και του παίχτες μας παλιούς και νέους. Ετοιμαζόταν για την πρώτη προπόνηση στη νέα κατηγορία όπου είχε ανεβεί στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Θέτοντας ως στόχο να σεβαστούμε το άθλημα και οι αντίπαλοι να σεβαστούν εμάς και ότι ήταν να ερχόταν θα ερχόταν με αγώνα ως το τέλος. Και έρχεται ο τελευταίος χαιρετισμός στο παρκέ στις 7/3/2020 στην Τέντα στην Καλαμάτα, όπου μας βρίσκει όλους αγκαλιά.

Μια νίκη με 62-69 και το σερί των νικών μας έφτασε στις 11 ανεβαίνοντας έτσι στην 1η θέση σε ισοβαθμία με την Καλαμάτα B.C.

O κορωνοϊός όμως ήρθε και μας έβγαλε από το παρκέ στερώντας μας τη χαρά του παιχνιδιού και των αγώνων. Ο σεβασμός ήρθε τη χαρά του παιχνιδιού την γευτήκαμε, οι στόχοι επετεύχθησαν μαζί όμως κερδήθηκε η άνοδος στην Γ ΕΘΝΙΚΗ…ένα όνειρο.

Ο ΔΙΩΝΑΣ έφτασε στην κορυφή. Είναι το ταβάνι του;

Το σίγουρο είναι ότι πάλι θα μαζευτούμε με στόχο στην εθνική κατηγορία πλέον να κερδίσουμε το σεβασμό και την χαρά των αγώνων.

Σας ευχαριστούμε όλους όσους σταθήκατε δίπλα μας. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.

Σας θέλουμε και φέτος μαζί για να ζήσουμε το όνειρο όπου για πρώτη φορά στα 35 χρόνια ύπαρξης του συλλόγου ο ΔΙΩΝΑΣ θα αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία. Στο πρωτάθλημα Γ ΕΘΝΙΚΗΣ 2020/2021.»