Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Συναντήσεις Λαμπρόπουλου με Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019, επισκέφθηκα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου είχα συνάντηση με τον Υπουργό κ. Μιχάλη  Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Αφού τους εξέφρασα τις ευχαριστίες μου, για τις προσπάθειες που καταβάλουν οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, για την τήρηση της Τάξης και την εμπέδωση της Ασφάλειας των πολιτών, τους επισήμανα τα προβλήματα της υποστελέχωσης και της έλλειψης μέσων, προκειμένου να γίνουν καλύτερες οι παρεχόμενες υπηρεσίες στον Νομό μας.

Επιπλέον τους έκανα γνωστά, τα φαινόμενα έντονης παραβατικότητας που παρουσιάζονται σε όλη την Μεσσηνία και ιδιαίτερα στον Δήμο της Μεσσήνης και τα δημοτικά του διαμερίσματα, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θουρίας.

Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν και στην περιοχή της Τριφυλίας, ιδίως στα Φιλιατρά και στους Γαργαλιάνους, εξαιτίας της παρουσίας, μεγάλου αριθμού παράνομων μεταναστών.

Ο Υπουργός και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας με διαβεβαίωσαν πως είναι αποφασισμένοι να πράξουν ό,τι απαιτείται ώστε οι πολίτες να προστατεύονται και να αισθάνονται ασφαλείς.

Ιωάννης Δ. Λαμπρόπουλος

Βουλευτής Μεσσηνίας