Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Συναυλία για σόλο fingerstyle ακουστική κιθάρα στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας

Το 8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας υποδέχεται το κοινό στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, για δεύτερη φορά φέτος!

Σε συνεργασία με τον κύκλο «Μουσικές του Κόσμου», παρουσιάζεται το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας και ώρα 20:00, μια συναυλία για σόλο fingerstyle ακουστική κιθάρα.
O Trevor Gordon Hall από την Αμερική, δεξιοτέχνης κιθαρίστας, συνθέτης του είδους, αλλά και εμπνευστής και εφευρέτης του Kalimbatar και η Εύα Ατματζίδου, η πρώτη Ελληνίδα fingerstyle ακουστική κιθαρίστρια, θα ξεδιπλώσουν τον δημιουργικό τους κόσμο, παρουσιάζοντας τις πρωτότυπες συνθέσεις τους για σόλο fingerstyle ακουστική κιθάρα, αλλά και ενδιαφέρουσες ιστορίες πίσω από τη δημιουργία τους.
Έχοντας μια σύγχρονη και διευρυμένη αντίληψη για την κιθάρα, την προσεγγίζουν σαν μια πλήρη ορχήστρα, δημιουργώντας με τις ευφάνταστες ιδέες τους και τις υψηλών απαιτήσεων καινοτόμες τεχνικές τους έναν τεράστιο πλούτο ηχοχρωμάτων και μουσικών εικόνων, που αν δεν το δει κανείς, είναι δύσκολο να πιστέψει ότι μπορούν να παραχθούν από μια κιθάρα.
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ κανονικό, 5 ευρώ μαθητικό.
Εξαιρούνται οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο.
Παράλληλα, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο «Θόδωρος Αγγελόπουλος» και ώρα 10:00 π.μ., οι δύο καλλιτέχνες θα διδάξουν την τέχνη τους στους φίλους της κιθάρας. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι 20 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στο 697762938.