Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Σφοδρή κριτική από τον Π. Μαντά κατά της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής

Φωτιά παίρνει το πολιτικό και αυτοδιοικητικό σκηνικό, λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις της 26ης Μαΐου. Τα ζήτημα πολλά, με την ένταση ωστόσο να μην λείπει και σε επίπεδο Πελοποννήσου, εδώ όπου κατεγράφησαν μεταξύ άλλων δηλώσεις διχαστικές και απαξιωτικές από την πλευρά της απερχόμενης περιφερειακής αρχής.

Σκληρή κριτική και από την πλευρά του περιφερειακού συμβούλου και πολιτευτή της ΝΔ στη Μεσσηνία Περικλή Μαντά, ο οποίος έθεσε το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης και εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην απερχόμενη περιφερειακή αρχή.

Σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαντάς: «Νομίζω ότι είναι κρίσιμη αυτή η αναμέτρηση και διακυβεύονται πολλά…  Στις 26 Μαΐου εκτιμώ ότι θα δρέψουμε δύο καρπούς ο ένας καρπός αφορά την πατρίδα μας και έχει να κάνει με το μήνυμα που θα φύγει από την κάλπη του λαού που θα λέει ότι η πρώτη φορά αριστερά ήταν και η τελευταία, ένα μήνυμα τέλους στη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών. Ο δεύτερος καρπός που θα δρέψουμε από αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα αφορά τον τόπο μας. Και θα πρέπει με την ψήφο μας και την ευθύνη της ψήφου που έχουμε όλοι εμείς οι πολίτες. Να επιλέξουμε τι Περιφέρεια θέλουμε, ένα περιφερειάρχη ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του τα τελευταία 9 χρόνια με την προχειρότητα με την αναξιοκρατία με την αναποτελεσματικότητα ή θέλουμε έναν περιφερειάρχη ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με ένα τεράστιο έργο στο δήμο Καλαμάτας με μία αναπτυξιακή πορεία που πήρε την πολύ χαμηλά και την παραδίδει μετά από 13 χρόνια ψηλότερα; Θέλουμε έναν περιφερειάρχη ο οποίος εννιά χρόνια ασχολήθηκε με το λίγο με το μέτριο ή θέλουμε ένα περιφερειάρχη ο οποίος με όραμα με πίστη με αγάπη και με όρεξη σε αυτό που κάνει να δουλέψει για την Πελοπόννησο να δουλέψεις για τη Μεσσηνία;»

Όσον αφορά δηλώσεις αντιπεριφερειάρχη του κ. Τατούλη, ο κ. Μαντάς ανέφερε μεταξύ άλλων: «…εκτιμώ ότι αυτές οι δηλώσεις του κυρίου Ρουμελιώτη, κατ’ εμένα ενός επαγγελματία συκοφάντη λαθροκυνηγού της αλήθειας, θεωρώ ότι προσβάλλουν κατά κύριο λόγο όλους τους ψηφοφόρους ιδιαίτερα της Μεσσηνίας και των υπόλοιπων νομών…»