Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Σύλλογος Αθλούμενων Μεσσήνης: ένας πρωτοποριακός σύλλογος

Μια εναλλακτική πρόταση άθλησης στους πολίτες της γείτονα πόλης προσφέρει ο Σύλλογος Αθλούμενων Μεσσήνης.

Προτρέπει τους πολίτες της γείτονα πόλης να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, την περιήγηση στη φύση, τον πολιτισμό και παράλληλα τους μυεί σε έναν τρόπο ζωής που βοηθά στην θωράκιση της υγείας τους.

Στο Εθνικό Στάδιο της πόλης πραγματοποιούνται προπονήσεις καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Οι περίπατοι και οι Κυριακάτικες εξορμήσεις του Συλλόγου Αθλούμενων Μεσσήνης αποτελούν ιδανική πρόταση και ευκαιρία για όλους να ξεπεράσουν τα όρια της πόλης και συστήνονται ξανά με τις ομορφιές της φύσης.

Τα ιδρυτικά μέλη του Σ.Α.Μ. είναι: ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΟΥΛΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΚΟΛΑΜΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΒΑΣΙΛΑΔΙΩΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ-ΧΟΥΛΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΖΕΠΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΦΩΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΤΣΙΚΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ-ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΜΕΛΛΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ-ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ-ΜΠΟΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΡΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΑΜ αποτελούν οι: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΑΚΟΣ (πρόεδρος)-ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΛΑΜΠΑ(αντιπρόεδρος)-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΑΛΛΙΔΑΣ (ταμίας)-ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΑΣΙΛΑΔΙΩΤΗ (γραμματέας) και μέλη: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΧΟΥΛΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ.