Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Την άλλη Δευτέρα επιλέγουν υποψήφιο Δήμαρχο οι σύμβουλοι του Νίκα

Με ψηφοφορία μεταξύ των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων αναμένεται να επιχειρηθεί να αρθεί το αδιέξοδο που έχουν περιέλθει τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας της παράταξης Νίκα στο Δήμο Καλαμάτας. Μετά από πολύωρη συζήτηση χθες στην αίθουσα της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας, κατέληξαν στην απόφαση αυτή κι ενώ νωρίτερα είχαν υπάρξει προτάσεις για περισσότερο “κλειστή” και “ανοιχτή” διαδικασία.

Τελικά και μετά από συζήτηση όπου δεν αποφεύχθηκαν οι έντονοι διάλογοι και οι αντιπαραθέσεις, κατέληξαν στο να προχωρήσουν σε ψηφοφορία την ερχόμενη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ώστε να επιλέξουν το άτομο που θα ηγηθεί του συνδυασμού.

Ενδιαφέρον έχουν εκφράσει μέχρι σήμερα οι Θανάσης Βασιλόπουλος και Παύλος Μπουζιάνης, ενώ υπό προϋποθέσεις σκέψεις έχουν εκφράσει οι Νίκος Μπασακίδης και Παναγιώτα Ντίντα.

Την διαδικασία αποφασίστηκε να τρέξει επιτροπή αποτελούμενη από τους Θανάση Ηλιόπουλο, Γιώργο Φάββα και Γιάννη Αδαμόπουλο, ενώ αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα τόσο ανακοίνωση από την πλευρά του συνδυασμού όσο και συνέντευξη Τύπου.