Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Τι θα γίνει με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα…

Εφόσον την ερχόμενη εβδομάδα η επιτροπή της ΕΠΟ αποφασίσει που είναι και το πιο λογικό τέλος στα πρωταθλήματα, μένει να δούμε τι θα γίνει με τα ερασιτεχνικά. Το best-tv.gr σας παρουσιάζει το σχέδιο που υπάρχει και φυσικά αφορά έντονα τις ομάδες της Μεσσηνίας για την επόμενη ημέρα.

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

*του Ηλία Τσώλη

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Τέλος στο πρωτάθλημα. Δεν υποβιβάζεται κανείς και περισσότεροι όμιλοι την νέα χρονιά μετά και την αναδιάρθωση που θα πραγματοποιηθεί με δύο ομίλους στη Football League. Άνοδος μόνο για τους πρωτοπόρους των 8 ομίλων.

Α’ ΤΟΠΙΚΗ

Τέλος στο πρωτάθλημα. Δεν ακυρώνεται η βαθμολογία αλλά επικυρώνεται. Το σενάριο λέει άνοδος για Πάμισο και Απόλλωνα και κανένας υποβιβασμός.

Α1 ΤΟΠΙΚΗ

Τέλος στο πρωτάθλημα. Δεν ακυρώνεται η βαθμολογία αλλά επικυρώνεται. Το σενάριο λέει άνοδος για Ομόνοια, Πεταλίδι, Χώρα στην παραπάνω κατηγορία δηλαδή στο σύνολο 17 ομάδες (Α’ ΤΟΠΙΚΗ – ένα ρεπό). Κάνενας υποβιβασμός.

Β’ ΤΟΠΙΚΗ

Άνοδος για τους πρώτους στην βαθμολογία των τριών ομίλων. Από τον Α’ όμιλο ο η Αναγέννηση Παραλίας, από τον Β’ όμιλο ο ΠΑΣ Ράχης και από τον Γ’ όμιλο η ΑΕ Λογγάς που είναι και η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει και μαθηματικά πρωτάθλημα και άνοδο πριν την διακοπή των πρωταθλήματων.

Ξαναλέμε αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο. Δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί. Μένει να το δούμε στην πράξη. Λίγες μέρες υπομονή.

Δείτε και αυτό

Αθλητική επιστροφή για Σωτήρη Γεωργούντζο με πολλά… μπαμ – Τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα (video)