Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Τι κάνουν οι Αυστραλοί και βγάζουν έως και 4.000 δολάρια σε μερικές εβδομάδες

Όλο και περισσότεροι Αυστραλοί έχουν αρχίσει να ακολουθούν μία έξυπνη τακτική, η οποία τους αποφέρει μέχρι και 4.000 δολάρια σε μόλις μερικές βδομάδες. Οχι δεν κάνουν το σπίτι τους airbnb, η πουλάνε το αυτοκίνητό τους, αλλά εκμεταλλεύονται τα έπιπλα και τα διακοσμητικά του σπιτιού τους. Κι όμως όλο και περισσότεροι Αυστραλοί πουλούν σκεύη και έπιπλα στο διαδίκτυο ή και απευθείας.  Βέβαια σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην μακρινή χώρα, ένα μέσο νοικοκυριό στην Αυστραλία έχει περίπου 25 αντικείμενα τα οποία βρίσκονται σε τέλεια κατάσταση, πράγμα που σημαίνει πως αν τα πουλήσει κάποιος μπορεί να βγάλει το ποσό των 4.200 δολαρίων.

Ετσι οι ίδιοι και ουσιαστικά δεν χάνουν κάτι και βγάζουν περισσότερα χρήματα.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι Αυστραλοί που πριν ανακαλύψουν αυτή την έξυπνη και κερδοφόρα κίνηση, απλά κατέληγαν στο να πετάνε ότι δεν χρειάζονται, κι ας ήταν σχετικά καινούργιο.

«Από την έρευνά μας το 56% των Αυστραλών πουλάει τα ανεπιθύμητα αντικείμενά τους απευθείας και το 88% τα πουλάει μέσω διαδικτύου», ανέφερε η υπεύθυνη της έρευνας.

Σύμφωνα με την κυρία Νταν, οι κορυφαίες αναζητήσεις για τις καταχωρίσεις στο διαδίκτυο είναι το σπίτι και ο κήπος, πράγμα που σημαίνει πως είναι η τέλεια επιλογή για όποιον θέλει να ξεφορτωθεί κάτι από το σπίτι του και αυτό να μην πάει χαμένο.

Εκτός αυτού η ίδια αναφέρει πως το ξεσκαρτάρισμα της ντουλάπας μπορεί να αποδειχθεί εξίσου κερδοφόρα κίνηση.

Οι διάσημοι σχεδιαστές και τα ρούχα από γνωστά brands, κρατούν την αξία ακόμη ψηλά, ειδικά αν πρόκειται για τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ.

Τέλος και τα κινητά είναι μία καλή λύση για όποιον θέλει να βγάλει μερικά παραπάνω χρήματα.  Προσπαθήστε μόνο να κρατήσετε την αρχική συσκευασία, καθώς αυτό μπορεί να προσθέσει επιπλέον αξία κατά την πώληση.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Πηγή: iefimerida.gr