Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

“Τι λές τώρα”: Οι επιπτώσεις της πανδημίας στον τουριστικό τομέα θα έχουν βάθος διετίας”

Η κακοκαιρία “Ιανός” που πλήττει την Δυτική Ελλάδα  απασχόλησε το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής “Τι λες τώρα” με ενημέρωση από τους νομούς της περιφέρειας και εικόνες από περιοχές που ήδη έχει ξεκινήσει η κακοκαιρία.

Καλεσμένοι της εκπομπής ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Πατριαρχέας και η Αντιπεριφερειάρχης Άννα Καλογεροπούλου μίλησαν για τις αρνητικές επιπτώσεις που είχε η πανδημία στην θερινή τουριστική σαιζόν, τόσο για τα ξενοδοχεία όσο και για την τουριστική κίνηση και την οικονομική δραστηριότητα.

Από την πλευρά του ο κ. Πατριαρχέας εκτίμησε ότι οι επιπτώσεις της πανδημίας στον τουριστικό τομέα της Ελλάδας θα έχουν βάθος διετίας και υπογράμμισε ότι η πολιτεία θα πρέπει να αναλάβει σοβαρές πρωτοβουλίες για την επανεκκίνηση  του τουρισμού.

Η κ. Καλογεροπούλου αναφέρθηκε στις δράσεις της Περιφέρειας για την  τουριστική προβολή της Πελοποννήσου και σημείωσε ότι οι θεματικές μορφές τουρισμού αποτελούν προτεραιότητα  καθώς θα βοηθήσουν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.