Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

“Τι λες τώρα”: Για ό,τι ισχύει για τα αδήλωτα τετραγωνικά μίλησε ο Αντιδήμαρχος Γ. Φάββας

«Ο δήμος είναι νοικοκυρεμένος. Κάνουμε προσεκτική διαχείριση των οικονομικών για να αντέξει και στην πανδημία» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Τι λές τώρα» με την Δέσποινα Ηλιοπούλου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Καλαμάτας, Γιώργος Φάββας ο οποίος ερωτηθείς και για τις συνεργασίες επεσήμανε ότι η πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών – που ισχυροποιεί την  Οικονομική  Επιτροπή καθώς και αυτή των Κοινωνικών Υποθέσεων –  δίνοντας  την δυνατότητα να παίρνονται αποφάσεις για σοβαρά θέματα με σχετική πλειοψηφία. Το γεγονός αυτό  βοηθάει την δημοτική αρχή να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη ανακοίνωση του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την προεδρία της Οικονομικής Επιτροπής, ο κ. Φάββας  σημείωσε ότι η απόφαση αυτή είχε στόχο, να δοθεί έμφαση, καθώς  σε αυτή την επιτροπή συζητιούνται όλα τα σημαντικά θέματα του Δήμου.

Εν τω μεταξύ ο κ. Φάββας  κάλεσε τους πολίτες να σπεύσουν και να δηλώσουν τα αδήλωτα τετραγωνικά των ιδιοκτησιών τους καθώς η προθεσμία λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Δέσποινα Ηλιοπούλου