Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Το αντίο του Μιχάλη Ζαχαρόπουλο στη Μαύρη Θύελλα και το ποδόσφαιρο

Την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει απο την δράση και την ομάδα της Μαύρης Θύελλας, πήρε ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος. Μέσω  των social media ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε την απόφασή του και αποχαιρέτησε την αγαπημένη του ομάδα ευχόμενος την άνοδό της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια την οποία, όπως λέει, θα είναι εκεί για να πανηγυρίσει και ο ίδιος

Η πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μικρή. Αντιθέτως το παλμαρέ του είναι αρκετά εντυπωσιακό καθώς ο καλαματιανός αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο Καλαμάτας (απ’ όπου πήρε μεταγραφή στην “Καλαμάτα” το 2014) σε Λαμία, Παναιγιάλειο και Τσικλητήρα Πύλου.

“Φεύγοντας από την αγαπημένη μου ομάδα κλείνω και τον κύκλο μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο κύριο Γιώργο Πρασσά,τη διοίκηση,τους συμπαίκτες μου,τους ανθρώπους που τρέχουν και παλεύουν καθημερινά για την ομάδα καθώς και τον κόσμο που με έκανε να νιώσω πως είναι να παίζεις σε έναν τεράστιο σύλλογο. Η αγάπη που πήρα μέσα από το ποδοσφαιρικό μου ταξίδι και οι σχέσεις που δημιούργησα είναι αυτά που θα μείνουν χαραγμένα μέσα μου και δεν θα χαθούν ποτέ.
Θα είμαι εκεί να πανηγυρίζω κι εγώ την άνοδο.”