Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας εγκαινιάζει ένα μήνα γεμάτο χορό!

Ενώ συνεχίζουμε να #μένουμεσπίτι, ξυπνάμε τη φαντασία μας και εμπνεόμαστε. Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας φέρνει κοντά σας παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τα τελευταία 2 χρόνια, ξεκινώντας με παραστάσεις από την περσινή διοργάνωση.

Γιατί ο χορός δεν μπαίνει σε καραντίνα, είναι μέσα μας!

Γίνετε δωρεάν συνδρομητές στο κανάλι του Φεστιβάλ στο youtube και παρακολουθήστε 2 παραστάσεις την εβδομάδα, ξεκινώντας από σήμερα, Τρίτη 07 Απριλίου 2020.

26ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Παράλληλα, η ομάδα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, βρίσκεται σε συνεννόηση και επαφή με το Δήμο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις με την εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο. Σημειώνεται ότι το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας είναι προγραμματισμένο για 16 με 26 Ιουλίου 2020, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούν να υπάρξουν απαντήσεις για το τι θα γίνει με την πραγματοποίηση του σπουδαίου πολιτιστικού γεγονότος.

«Όπως ήδη συμβαίνει με άλλους οργανισμούς, δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις, έτσι κι εμείς δουλεύουμε από το σπίτι, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε για τη φετινή διοργάνωση και προσπαθώντας να μείνουμε αισιόδοξοι. Μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες, διατηρούμε ζωντανή την πίστη μας στην επιστήμη και την ελπίδα μας για συνεργασία μεταξύ όλων. Μένουμε ασφαλείς, Μένουμε υγιείς, Μένουμε σπίτι. Stay tuned and keep dancing», σημειώνει η ομάδα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.