Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Το καλαματιανό ελαιόλαδο στη ”μάχη” των Olive Oil Battles

“Σειρήνες πολέμου” ηχούν στη Μεσσηνία. Ο Φατούρος ετοιμάζεται για μια απάντηση “υπερπαραγωγή” στους Λάκωνες. Δε θα ναι το μόνο πράγμα, όμως, που του προκαλεί πονοκέφαλο. Εχει να λύσει ζητήματα “εν οίκω”. Τρέχει και δε φτάνει ο Καλαματιανός!

Mια ξεχωριστή παραγωγή της foodz.gr και τα γνωστά πλέον OLIVE OIL BATTLES.

To foodz.gr αποτελεί μια μεγάλη πλατφόρμα επικοινωνίας και διαλόγου για όλους εκείνους που παράγουν, δημιουργούν, στηρίζουν και προωθούν τα ελληνικά προϊόντα.

Σε αυτήν την πλατφόρμα προβάλλεται μια σειρά video για την προβολή του ελαιολάδου με τη μορφή μιας διασκεδαστικής “διαμάχης” μεταξύ όλων των ελαιοπαραγωγικών περιοχών της χώρας μας, με στόχο την ανάδειξη και ενδυνάμωση του προϊόντος και των παραγωγών.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί εδώ πως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 06.00μμ – 08.00μμ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Μάνης (Δημοτική ενότητα ΑΒΙΑΣ, Κάμπος Μεσσηνίας), με προσκεκλημένους τους παραγωγούς των Ομάδων ΟΕΦ, τα ΔΣ και τα μέλη των Συνεταιρισμών της περιοχής και τους θεσμικούς εκπροσώπους, πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση από την foodstandard.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα αναδειχθούν και αναπτυχθούν τα οφέλη και τα αποτελέσματα της εφαρμογής των Προγραμμάτων Οργανώσεων Ελαιοκομικών Φορεών και θα συζητηθούν οι προοπτικές και οι δυνατότητες για το άμεσο μέλλον.

Την καμπάνια στηρίζει και προβάλει η κα Ελένη Ψυχούλη.

Στόχος της εσπερίδας παράλληλα με την καμπάνια, είναι να αναδειχθούν τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα στους Συνεταιρισμούς και να συζητηθούν οι δυνατότητες που έχει η περιοχή για περαιτέρω Ανάπτυξη.