Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Το συγκλονιστικό μήνυμα της “Κουλιέρης Α.Ε.” – Ένα μήνυμα ψυχής και αισιοδοξίας

Το συγκλονιστικό μήνυμα από την “Κουλιέρης Α.Ε.” καταδεικνύει την δύναμη που κρύβει η ψυχή της εταιρείας – μιας εταιρείας “κόσμημα” – που δε λυγίζει, και, απέναντι σε αυτή την τεράστια καταστροφή, συνεχίζει την επόμενη μέρα αισιόδοξα. Μια ανάρτηση που αποτελεί σημείο αναφοράς, δείτε τι επισημαίνεται:

“4η μέρα : χθες έφυγε η πυροσβεστική . Τρεις μέρες καιγομουν και τους έβλεπα προσπαθούσαν, προσπαθούσαν να με βοηθήσουν , τους ευχαριστώ! Τώρα με αδειάζουν με μπουλντόζες , δεν φτιάχτηκα για να με αδειάζουν έτσι, το ξέρω, το βλέπω στα μάτια όλων που με κοιτούν με δάκρυα στα μάτια.

Το βλέπω στα μάτια του κυρ Ηλία , μακάρι να είχα φωνή να του πω μην κλαις , από σίδερα είμαι , φτιάξε με ξανά , καλύτερο και μεγαλύτερο , αφού το ξέρω μπορείς. Το είδα ότι μπορείς στα μάτια όλων αυτών που ήρθαν από όλη την Ελλάδα , το προσωπικό σου , τους πελάτες , τους φίλους, τους περαστικούς.

Το είδα στα μάτια των παιδιών σου. Μην στεναχωριέσαι όμως , αυτή τη φορά μόνο την καθοδήγηση σου θέλουν μόνο και θα με γιατρέψουν αυτά , το ξέρω κυρ Ηλία. Τέλος , θέλω να σας δηλώσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για δυο λόγους. 

Πρώτον σας βλέπω όλους με δάκρυα στα μάτια , είστε βλάκες , κοιταχτειτε , είστε όλοι εδώ, μαζί ζωντανοί και ενωμένοι .

Δεύτερον, θέλω να ευχαριστήσω αυτόν που καταφερε να βγάλει έξω το φίλο μου , τον σκύλο ερμη . Αυτός 5 χρόνια τώρα είναι κάθε μέρα δίπλα μου , πρωί βράδυ , τα λέμε εμείς να ξέρετε , έχουμε δικιά μας φωνή!

Τον είδα , ήταν σαν χαμένος, στην αρχή μόνο , αλλά του είπα να μην σταματήσει να έχει κουνάει την ουρά του κ να παίζει όταν τους βλέπει . Αυτό κάνει και τους βλέπω , χαμογελούν . Πως ένα ζώο μερικές φορές είναι πιο έξυπνο από εσας τους ανθρώπους .

Ήδη ξεκίνησε ο κυρ Ηλίας, πουλάει γάλα από χθες , όπως όταν ξεκίνησε πριν 27 χρόνια , θα φέρει κι αλλά , τον ξέρω εγώ τον κυρ Ηλία δεν κάθεται ήσυχος.

Δώστε του την βοήθεια σας, δεν θα σας στη ζητήσει , είναι περήφανος, ένα άγγιγμα στο χέρι , φτάνει , ξέρει αυτός. Θα σας γράψω σε λίγες εβδομάδες που θα είμαι καινούργιος !