Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Υπομνήματα με ουσία κι άλλα με… πολιτική σκοπιμότητα

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καλαμάτα υπήρξαν υπομνήματα με ουσία κι άλλα με… πολιτική σκοπιμότητα.

Έτσι ορισμένοι φαίνεται να επέλεξαν αντί προτάσεων για την πόλη να αφήσουν τον αυτοδιοικητικό τους ρόλο και να βάλουν το κοστούμι του πολιτικού, χάνοντας την ουσία και επιλέγοντας τις εντυπώσεις.

Οι παρατάξεις Κοσμόπουλου, Τζαμουράνη, Μάκαρη, Κουζή και Αντωνόπουλου επέλεξαν να αναδείξουν το θέμα Κουκούτση αντί των διεκδικήσεων της πόλης.

Εκείνο πάντως που οι πολίτες τονίζουν είναι ότι η Καλαμάτα δεν αντέχει τέτοιου είδους πολιτικά παιχνίδια. Είναι δε χαρακτηριστικό το σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST του Ν. Μπελογιάννη, ο οποίος ανέφερε ότι η Καλαμάτα δεν αντέχει ούτε μίσος, ούτε διχόνοια και πως οι εκλογές τελείωσαν, ενώ υπενθύμισε και την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε την Χ.Α. για να ρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι σημειώθηκε στο σχολιασμό του κεντρικού δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST για το θέμα αυτό.