Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τα 1.000 ευρώ -Δείτε αν κερδίσατε

Πραγματοποιήθηκε από την ΑΑΔΕ η 44η κλήρωση για τη φορολοταρία, σήμερα το μεσημέρι και αφορούσε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν εντός του Αυγούστου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (aade.gr).

Η ενότητα που οδηγεί στα αποτελέσματα της φορολοταρίας φέρει την ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις (δείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο). Οι φορολογούμενοι στη συνέχεια θα πρέπει να εισαγάγουν τα προσωπικά τους στοιχεία (username και κωδικός TAXISnet) και να μπουν στην ειδική εφαρμογή της φορολοταρίας.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο TAXISnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Πηγή: iefimerida.gr