Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Χαλβατσιώτης: “άκρατη και ανεύθυνη παροχολογία, φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε το ευρώδεντρο”

Οι τόνοι ανεβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό με φόντο και την προεκλογική… στρατηγική της υπερκινητικότητας το τελευταίο διάστημα και όλα τα ζητήματα να ανοίγουν από την πλευρά της κυβέρνησης. Για αυτά μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.

Το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ σημείωσε πως «…ο κ. Τσίπρας επιδίδεται σε μια παροχολογία με ανακοινώσεις για προσλήψεις προς το δημόσιο, ουσιαστικά με χρήματα που έχουν βγει από τις θυσίες του ελληνικού λαού φαίνεται πως ανακάλυψε το ευρώδεντρο… για να εξαγγέλλει αυτές τις παροχές, από την άλλη, ο κόσμος καταλαβαίνει την ανευθυνότητα που υπάρχει διότι δεν θέλει περισσότερο κράτος, αλλά καλύτερο κράτος».

«Η ανάπτυξη θα φέρει καινούριες δουλειές μόνο από τις επενδύσεις και όλες αυτές οι παροχολογίες για αυξήσεις, για κάποια επιδόματα πείνας, για νέες προσλήψεις θα οδηγήσουν τη χώρα με ανευθυνότητα στην καταστροφή», πρόσθεσε στην συνέχεια ο κ. Χαλβατσιώτης ο οποίος και στάθηκε ιδιαίτερα πως «η κυβέρνηση απομυζεί χρήματα από την πραγματική οικονομία».

Ο ίδιος εκτίμησε πως η άκρατη παροχολογία επηρεάζει τις ξένες αγορές και προέβλεψε ένα δυσοίωνο μέλλον εάν η κυβέρνηση συνεχίσει αυτή την τακτική, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα σκηνικά που επισυμβαίνουν στα πανεπιστήμια και την ανομία, σχολιάζοντας καυστικά “…μήπως πρέπει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να είναι υπουργείο προστασίας του Ρουβίκωνα;”.