Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Ύποπτο για στοιχηματισμό το Βόλος – Λαμία!

Λίγα 24ωρα από τη σκόνη που «σήκωσε» η ήττα της Λαμίας από τον Πανιώνιο, τεράστια εντύπωση προκάλεσε το χθεσινό 0-0 των Φθιωτών με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και ο τζίρος που συγκέντρωσε το εν λόγω παιχνίδι.

Η πτωτική τάση της ισοπαλίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και το ποντάρισμα που αυτή πήρε ΠΡΙΝ τον αγώνα, το καθιστούν τουλάχιστον ύποπτο, δεδομένου πως βαθμολογικά το ισόπαλο αποτέλεσμα βόλευε και τις δύο ομάδες (εξασφάλιζαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία).

Το “περίεργο” τζιράρισμα στη Betfair

Αυτό που πάντως προκαλεί πάρα πολλά ερωτηματικά, είναι ο τζίρος που συγκέντρωσε το ποντάρισμα στο «Χ». Ενδεικτική είναι η κατάσταση στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο του κόσμου, την «Betfair».

Εκεί, στις περίπου 370.000 λίρες που παίχτηκαν στην αναμέτρηση, οι 350.000 αφορούσαν το ισόπαλο αποτέλεσμα, το οποίο εν τέλει επιβεβαιώθηκε. Μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξης του 95% και με βάση τη δυναμική των ομάδων, σχεδόν 50 φορές πάνω από το κανονικό. Τεράστιο!

Δείτε τα πονταρίσματα που δέχτηκε η ισοπαλία στη Betfair:

Είναι δεδομένο πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση από στοιχηματικής άποψης θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα, με την απόδοση της ισοπαλίας να «κατρακυλάει» ακόμα και στο 1.50 σε πολλές πλατφόρμες με τη σέντρα. Κι όλα αυτά, ενώ είχε ανοίξει κοντά στον τριπλασιασμό.

Πηγή: Bookmakers.gr