Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με μεγάλη επιτυχία το basketball camp το “Zisis&Friends” που έχει γίνει θεσμός...

Με μεγάλη επιτυχία το basketball camp το “Zisis&Friends” που έχει γίνει θεσμός στο Costa Navarino

752
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το εφετινό καλοκαίρι το basketball camp που έχει γίνει

θεσμός στο «The Westin Resort Costa Navarino. Για 5η συνεχόμενη χρονιά το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes γέμισε από παιδιά που συμμετείχαν και παρακολούθησαν το εξειδικευμένο πρόγραμμα του προπονητικού καμπ, που εφέτος είχε κεντρικό πρόσωπο τον Νίκο Ζήση!

«Ήταν εξαιρετική εμπειρία και ειλικρινά την απόλαυσα. Τη μεγαλύτερη χαρά μου την έδωσε η χαρά των παιδιών που έλαβαν μέρος. Είναι ευτυχία να βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα. Να αντικρίζεις παιδιά, που αγαπούν το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, να είναι ενθουσιασμένα από τις προπονήσεις, να διασκεδάζουν στο γήπεδο αλλά και στις υπέροχες εγκαταστάσεις του resort που είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν» δήλωσε ο Έλληνας άσος για το «Zisis&Friends» που διήρκησε πέντε ημέρες και είχε μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά.

«Ο συνδυασμός που προσφέρει το καμπ, δηλαδή διακοπές σε μοναδικές εγκαταστάσεις, με σέρβις στο υψηλότερο επίπεδο αλλά και προπονητικό πρόγραμμα σε καταπληκτικό κλειστό γήπεδο μπάσκετ, είναι μοναδικός. Επίσης είναι σπουδαίο τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ στις Ακαδημίες των συλλόγων της ευρύτερης περιοχής να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ένα προπονητικό καμπ, στο οποίο έχουν τη δυνατότητα να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για το άθλημα που αγαπούν. Σίγουρα σε πέντε ημέρες κανείς δεν μπορεί να γίνει μπασκετμπολίστας, ούτε να βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό. Ωστόσο μπορεί να λάβει πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια αν τις ακολουθήσει, ή να ακούσει και να δει πράγματα που θα του προσφέρουν τη σωστή οπτική γωνία για να βλέπει και να αντιλαμβάνεται το άθλημα. Σε κάθε περίπτωση έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ αλλά και ενδιάμεσα στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του resort» είπε ακόμη ο Νίκος Ζήσης μετά την ολοκλήρωση του «Zisis&Friends» που αποτέλεσε το 5ο basketball camp του «The Westin Resort Costa Navarino».

«Όπως προείπα ήταν εξαιρετική εμπειρία κι όπως τα παιδιά που συμμετείχαν, ορισμένα από τα οποία μάλιστα μου είπαν ότι είχαν λάβει μέρος και τις προηγούμενες τέσσερις χρονιές, έτσι κι εγώ ανυπομονώ για την επόμενη, το καλοκαίρι του 2018» συμπλήρωσε ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος μαζί με τους καλεσμένους του, Μίλαν Τόμιτς, Ανδρέα Γλυνιαδάκη και τους προπονητές, Θανάση Γιαπλέ, Σταύρο Μυκονιάτη, Αλέξη Βελισσαράκο δίδαξε και συμβούλευσε περισσότερα από 200 παιδιά, που έλαβαν μέρος. Παιδιά, ηλικίας από 7 έως 17 ετών, τα οποία έκαναν με τις οικογένειες τους διακοπές στο «The Westin Resort Costa Navarino» ή βρέθηκαν συμμετείχαν με τις Ακαδημίες στις οποίες αγωνίζονται στις περιοχές Καλαμάτας, Κυπαρισίας, Μεσσήνης, Γαργαλιάνων, Πύλου