Σάββατο
3
Ιούνιος
TOP

Με επιτυχία και 150 συμμετοχές το 27ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπριτζ του Ο.Α.Μ. Καλαμάτας (pic’s & video)

Περίπου 150 αθλητές Μπριτζ υψηλού αγωνιστικού επιπέδου προσέλκυσε το φετινό 27ο Πανελλήνιο Τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας. Μια διοργάνωση με πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία που συμβάλλει στην προώθηση του συναρπαστικού πνευματικού αυτού αθλήματος.

Τους αγώνες διαιτητευσε ο εθνικός διαιτητής Νίκος Κηπουρός και πραγματοποιήθηκαν στις εξής τέσσερις κατηγορίες: Open, 1-9, 1-6 και 1-4. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες μέλη της ελληνικής εθνικής ομάδας αλλά και αθλητές “Grand Maitre”, κατηγορίας 16 που είναι από τις υψηλότερες του αθλήματος, ακόμα και ο Νο1 αθλητής του Μπιρτζ στη χώρα. Η αυλαία του 27ου πανελληνίου φεστιβάλ της Καλαμάτας πέφτει σήμερα με τις απονομές που θα παρουσία εκπροσώπων της περιφερειακής και αυτοδιοικητικής αρχής.

Η διοίκηση του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας μαζί με την γενική γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ Λυδία Μανούση

 

Η φετινή διοργάνωση, όπως κάθε άλλη που έχει προηγηθεί, ήταν επιτυχημένη όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο καθώς διαθέτει και πρόσημο κοινωνικό δίνοντας την ευκαιρία σε φίλους, γνωστούς, συναθλητές να ανταμώσουν σε μια περιοχή με ιδιαίτερη σημασία για το άθλημα του μπριτζ, να ανταλλάξουν εμπειρίες, γνώσεις, απόψεις και φυσικά να περάσουν όμορφα.