Σάββατο
28
Ιανουάριος
TOP

Μεσσήνη: “Παρών” δηλώνει για τις ερχόμενες εκλογές ο Τ. Τσερπές

Με το βλέμμα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το προεκλογικό θερμόμετρο ανεβαίνει σιγά-σιγά, με τις παρατάξεις να ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους, με στόχο την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Στο δήμο Μεσσήνης , ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τάσος Τσερπές, όπως είπε προσκεκλημένος στη πρωινή ενημέρωση στο Best 97,3, ο συνδυασμός τον οποίο εκπροσωπεί, “αρχές του 2023 ανοίγει για τους φίλους και συνεργάτες του, προκειμένου μέσα από συλλογικές διεργασίες, να αναζητηθεί αυτός που μπορεί να εμπνεύσει και να ηγηθεί του συνδυασμού για ένα καλύτερο αποτέλεσμα”.

Ο ίδιος δηλώνει παρών ,”είμαι ανοιχτός , δεν αποκλείω τίποτα” , σημείωσε , στο ερώτημα αν θα επιθυμούσε να είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού ,που θα τον οδηγήσει στις εκλογές.

Την ίδια ώρα αναφερόμενος στην δημοτική αρχή σημείωσε ότι,” η σημερινή δημοτική αρχή χαρακτηρίζεται από την καθυστέρηση στην υλοποίηση των έργων. Παρέλαβε έργα 40 εκ. ευρώ, από την προηγούμενη δημοτική αρχή… και ουσιαστικά δεν έχει ολοκληρώσει, εκτός από το δημοτικό σχολείο Πεταλιδίου, κανένα αναπτυξιακό έργο”

Ο κ. Τσερπές έθεσε ως μεγάλο στοίχημα για την επόμενη δημοτική αρχή, την τουριστική ανάπτυξη που έρχεται για το δήμο Μεσσήνης, υπογραμμίζοντας, ” να υπάρχει σχέδιο, να είμαστε έτοιμοι να την υποδεχθούμε και να μην συρθούμε, πίσω από τις εξελίξεις”.