Δευτέρα
15
Αύγουστος
TOP

Σε άλλο ένα βάθρο ο Φίλιππος Λυριντζής του Ευκλή – 2ος στη Μάστερ Α΄ στην Τρίπολη

Με δεκαμελή αποστολή και αρκετές επιτυχίες ο Ευκλής Cycling Team συμμετείχε την περασμένη Κυριακή στον ”6ο Γύρο Τρίπολης”.

“Αγώνας στη γειτονική μας Αρκαδία και δε γινόταν να λείπουμε….” αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος δέκα αθλητές του οποίου βρέθηκαν στην εκκίνηση του αρκαδικού αγώνα από την αφετηρία στην Πλατεία Άρεως στο κέντρο της Τρίπολης και περνώντας από τα όμορφα μονοπάτια του Μαινάλου από Λεβίδι, Αλωνίσταινα, Δαδιά τερμάτισαν μετά από 71 χλμ. στη Σιλίμνα πλασαρίστηκαν και σε υψηλές θέσεις.
Πιο συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Λυριντζής ανέβηκε σε άλλο ένα βάθρο κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Μάστερ Α΄.
Στην ίδια κατηγορία o Αριστόδημος Κεφάλας τον ακολούθησε στην 8η θέση, ο Ιωάννης Πετρακόπουλος στην 12η (αφού τον ταλαιπώρησαν κάποια μηχανικά προβλήματα στο ποδήλατό του, έχασε την επαφή με το πρώτο γκρουπ που ήταν πλασαρισμένος) και ο Κων/νος Λούζης στην 25η θέση.
Στην κατηγορία Μάστερ Β΄1 ο Μπάμπης Γκουλούσης τερμάτισε στην 4η θέση και ο Φώτης Γκόνης 9ος.
Ο Γιώργος Πολυπαθέλλης δυστυχώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγο ελαστικού και ενώ βρισκόταν στο γκρουπ των πρωτοπόρων, όχι μακριά από τον τερματισμό.
Τέλος στην κατηγορία Μάστερ Γ΄1 ο Ανδρέας Γκότσης τερμάτισε στην 10η θέση, ο Πάνος Βεργετόπουλος στην 11η και ο Νίκος Ρήγας στην 15η.
“Να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή μας Δημήτρη Λαντζούνη που τελευταία στιγμή δεν κατάφερε, να είναι στην αποστολή μας για λόγους υγείας. Σιδερένιος.”