Παρασκευή
26
Φεβρουάριος
TOP

Άγιος Ανδρέας: Η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από την Μητρόπολη Πατρών και την εταιρεία «BAV Belogiannis Audio Visual» (pics)

Η μεγάλη γιορτή της Πάτρας που τιμά τον Πολιούχο της Αγ. Ανδρέα, παρόλα τα μέτρα που επιβλήθηκαν λόγω της όλης κατάστασης με την πανδημία – και τα οποία να σημειωθεί πως ακολούθησε πιστά ο κόσμος με συνέπεια να μην προσέλθει στον Ιερό πανηγυρίζοντα Ναό εισακούοντας και το ξεχωριστό μήνυμα του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου – τελικά δεν πέρασε απαρατήρητη.

Κι αυτό χάριν στην συνεργασία των Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών και της Ένωσής τους, οι οποίοι και μετέδωσαν την Πολυαρχιερατική Θεία λειτουργία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Φθάνοντας έτσι η εικόνα από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη, από την Κέρκυρα μέχρι το Καστελόριζο, οι πιστοί είχαν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν από την τηλεόραση όπως και από το διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο.

Η πρωτοβουλία αυτή ανήκε εξ ολοκλήρου στην Μητρόπολη Πατρών, τον Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο και στον Σκηνοθέτη Λευτέρη Δακαλάκη, που συνεργάστηκαν με την εταιρεία «BAV Belogiannis Audio Visual» η οποία ανήκει στην «οικογένεια» της τηλεόρασης BEST και με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της υλοποίησε την όλη τηλεοπτική παραγωγή και «μοίρασε» την εικόνα στους τηλεοπτικούς σταθμούς και όλα τα site.

www.dete.gr