Παρασκευή
16
Απρίλιος
TOP

Άμεση παρέμβαση αποκατάστασης των δρόμων ζητά ο Λαμπρόπουλος

Άμεση παρέμβαση από τα αρμόδια Υπουργεία αποκατάστασης των δρόμων που υπέστησαν ζημιές από την τελευταία κακοκαιρία ζητά ο πρώην Υφυπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος. Ο κ. Λαμπρόπουλος αναφέρει:

“Όπως είναι γνωστό, η Μεσσηνία τους δυο τελευταίους μήνες, έχει πληγεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα το επαρχιακό, διαδημοτικό αλλά και το αγροτικό οδικό δίκτυο, να έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, με τις μεγαλύτερες να έχουν σημειωθεί στον δρόμο Καλαμάτας-Σπάρτης και στην περιοχή της Αλαγονίας.

Πρέπει, δε, να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές από τις πλημμύρες του 2016, σε τμήματα των επαρχιακών οδών του Δήμου Μεσσήνης και δεν έχουν αποζημιωθεί οι πληγέντες, σε περιοχές του Νομού μας .

Απαιτείται, χωρίς χρονοτριβή, να διατεθούν από τα αρμόδια Υπουργεία τα απαραίτητα κονδύλια για να αποκατασταθούν οι ζημιές, σε όλο το οδικό δίκτυο (επαρχιακό, διαδημοτικό και αγροτικό), να ξεκινήσουν και να προχωρήσουν τα μεγάλα αντιπλημμυρικά, που καθυστερούν και να αποζημιωθούν όσοι πολίτες έπαθαν ζημιές, συμπεριλαμβανομένων και των αγροτικών καλλιεργειών”.