Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Έκτακτη σύσκεψη στο Δήμο Καλαμάτας και επικαιροποίηση μέτρων για τον κορωνοϊό –...

Έκτακτη σύσκεψη στο Δήμο Καλαμάτας και επικαιροποίηση μέτρων για τον κορωνοϊό – Σύγκλιση και της Διαπαραταξιακής

443
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Όπως έγινε γνωστό, έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε απόψε, στο Ιστορικό Δημαρχείο, υπό το Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου της Κοινότητας Καλαμάτας, ειδικών συμβούλων – συνεργατών και υπηρεσιακών παραγόντων, σε συνέχεια των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Τα νέα μέτρα αφορούν: Αναστολή της λειτουργίας στις Λέσχες Φιλίας, πρώην ΚΑΠΗ για 4 εβδομάδες. Αναστολή οποιασδήποτε συνεδριακής εκδήλωσης για 4 εβδομάδες. Αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών στο εσωτερικό της χώρας για 2 εβδομάδες. Διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Στη σύσκεψη έγινε επικαιροποίηση των μέτρων που ήδη έχουν ληφθεί από το Δήμο, καθώς και εξειδίκευση των νέων, που τίθενται σε εφαρμογή από αύριο, Δευτέρα 09 Μαρτίου 2020.

Επίσης, εξετάστηκε η επιπλέον λήψη προληπτικών μέτρων, κάτι που θα οριστικοποιηθεί μετά και την αυριανή Διαπαραταξιακή επιτροπή που έχει συγκληθεί. Ο Δήμος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συναρμόδιους φορείς και ακολουθεί τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Δευτέρα 09 Μαρτίου 2020, έχει προγραμματιστεί ακόμα, συνάντηση – συζήτηση φορέων στο Ιστορικό Δημαρχείο, ώστε ο Δήμος μας να παραμείνει ασφαλής προορισμός”.