Κυριακή
27
Νοέμβριος
TOP

Αγγ. Χρονάς: «Ο Ερυθρός Σταυρός είναι παρών και στην πανδημία του κορωνοϊού»

Συνάντηση με την Πρόεδρό του Δήμητρα Ψαρούλη και εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος Καλαμάτας είχε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Άγγελος Χρονάς, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών του με εκπροσώπους φορέων, συλλόγων αλλά και εθελοντικών σωματείων και οργανώσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Χρονάς μετέφερε στην δραστήρια Πρόεδρο, τόσο τις δικές του ευχαριστίες, όσο και του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, για το πολύπλευρο έργο που προσφέρει το παράρτημα της Καλαμάτας, το οποίο είναι αξιέπαινο και αναγνωρισμένο από όλους τους πολίτες.

Επίσης συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας τόσο με την Περιφέρεια Πελοποννήσου όσο και το ΚΕΠΕΠΨΥ ΠΕ Μεσσηνίας, στο οποίο είναι Πρόεδρος ο κ. Χρονάς.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Μεσσηνίας ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το διαχρονικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δε χρειάζεται συστάσεις. Ακόμα και στην πανδημία η παρουσία του και η δράση του είναι συνεχής και αθόρυβη και οφείλουμε με κάθε τρόπο να στηρίξουμε το έργο του και ως Περιφερειακή Αρχή σε ό,τι μας ζητηθεί θα είμαστε στο πλευρό του» και συμπλήρωσε «σε εποχές δύσκολες ο εθελοντισμός αποτελεί μία φωτεινή ένδειξη πως τίποτα δεν έχει χαθεί και υπάρχει πάντα κάτι ή κάποιος που μπορεί να μας κάνει να χαμογελάσουμε και να αποκτήσουμε και πάλι την αισιοδοξία μας και την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο».

Ολοκληρώνοντας την συνάντησή του με την Πρόεδρο του ΕΕΣ-Παράρτημα Καλαμάτας και τις εθελόντριες, ο κ. Χρονάς τους ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα»  με Υγεία και Ασφάλεια.