Τρίτη
21
Σεπτέμβριος
TOP

Αγώνας επίδειξης υδατοσφαίρισης από την ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στα πλαίσια διάδοσης του αθλήματος, πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο στην παραλία Ανάληψης Μεσσήνης μια ξεχωριστή δράση, όπου οι νεαροί υδατοσφαιριστές του συλλόγου, οι οποίοι θα αγωνιστούν τον προσεχή Σεπτέμβριο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μίνι παίδων, πραγματοποίησαν αγώνα επίδειξης στο άθλημα της υδατοσφαίρισης, ξεδιπλώνοντας πτυχές του αθλήματος μπροστά στους λουόμενους που βρίσκονταν στην παραλία Ανάληψης Μεσσήνης. Το χαρακτηριστικό ήταν ότι ο συγκεκριμένος αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω από την παρουσία δεκάδων παιδιών διαφόρων ηλικιών της κατασκήνωσης της Χρυσής Άμμου, όπου με ενθουσιασμό και επευφημίες συμμετείχαν στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Μετά το πέρας του αγώνα επίδειξης από τους νεαρούς πολίστες, δόθηκε η ευκαιρία στους κατασκηνωτές να ετοιμάσουν τις δικές τους ομάδες και να αγωνιστούν μεταξύ τους με κέφι και ζωντάνια, δίνοντας τις «πρώτες τους μάχες» στο άθλημα.

Οργανωτικά αξίζει να αναφερθεί ότι τηρήθαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως ισχύουν τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ευχαριστούμε το προσωπικό και τον υπεύθυνο της κατασκήνωσης «Χρυσή Άμμος» κο Παναγιώτη Καρρά για την άμεση ανταπόκριση και την άψογη συνεργασία.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις, τη συμμετοχή σε αγώνες, αλλά και διάφορες δράσεις με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”, αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός.