Παρασκευή
16
Απρίλιος
TOP

Ανεξαρτητοποίηση Τσώνη στη Μεσσήνη λόγω… μίσους και έχθρας από τη “σάπια” παράταξή του

Αίσθηση προκάλεσε στην κοινωνία της Μεσσήνης και όχι μόνο, η παραίτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Τσώνη, ο οποίος σε εκδήλωση που πραγματοποίησε με αφορμή της συμπλήρωση ενός έτους από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί, ανοίγοντας το… δρόμο της διαδοχής και προτείνοντας 5 στελέχη.

Πέρα από την πικρία για μια σειρά από στελέχη και πρώην συνεργάτες του, οι οποίοι όπως σημείωσε έχουν επιδείξει απαράδεκτη συμπεριφορά εναντίον του, παρέθεσε γεγονότα και μίλησε με σκληρή γλώσσα, κάνοντας λόγο για πρόθεση από ορισμένους να τον γελοιοποιήσουν, ενώ χαρακτήρισε την παράταξη, «σάπια»! «Δεν με θέλουν και αποφάσισα να μείνω ζωντανός. Είμαι σκληρός για να πεθάνω», επεσήμανε, ενώ χαρακτηριστικές μεταξύ άλλων, ήταν και οι αναφορές του για τη συνέχεια, καθώς δήλωσε… παρών, χωρίς ωστόσο να ανοίγει τα «χαρτιά» του.

«Δε φεύγω από την πολιτική. Θα είμαι δίπλα στον κόσμο που με στήριξε. Είμαι πολύ σκληρός για να πεθάνω», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως «αν η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα, δε θα έφτανε όλος ο ποινικός κώδικας για μερικούς… Θα είχαν καταδικαστεί πολλοί δις ισόβια».