Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Αν. Γαϊτάνης: “Θα γίνει ότι χρειάζεται να γίνει για να στηρίχθουν οι συμπολίτες μας” (video)

Άκρως χαρακτηριστικά ήταν τα όσα σημειώθηκαν από τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Αναστάσιο Γαϊτάνη στην αποψινή του παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST. O κ. Γαϊτάνης σημείωσε την ικανοποίησή του από την στάση των πολιτών στα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, συμπλήρωσε πως “όλα είναι επάνω στο τραπέζι” σε ότι έχει να κάνει με μια ενδεχόμενη αυστηροποίησή τους και στάθηκε ιδιαίτερα το πρώτιστο μέλημα είναι να διαφυλαχτούν οι ανθρώπινες ζωές και η δημόσια υγεία.

Εμφατικά συμπλήρωσε πως ο Απρίλιος είναι ένας κρίσιμος μήνας και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτοπεριορισμό, με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κυβερνώντος κόμματος να καλείται να σχολιάσει και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την στήριξη της οικονομίας. “Οι συνέπειες του κορωνοϊού είναι ένα φαινόμενο δυναμικό που εξελίσσεται μέρα με την ημέρα και ήδη έχουν προχωρήσει σημαντικές ανακοινώσεις, όμως, δεν θα σταματήσουμε εδώ ότι είναι να γίνει θα γίνει και το επόμενο διάστημα… όλοι οι συμπολίτες μας να τύχουν υποστήριξης”, ενώ αναφέρθηκε και στις κινήσεις ενίσχυσης που θα εξελιχθούν και προς τους αγρότες.

Τέλος, στάθηκε στην πρωτοβουλία της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ για την εθελοντική προσπάθεια συμμετοχής στο Πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”.

Δείτε τα όσα σημείωσε: