Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Απάντηση από τη “Δύναμη Δημιουργίας” στο “καλωσόρισμα” – Ανεβαίνουν οι τόνοι στο...

Απάντηση από τη “Δύναμη Δημιουργίας” στο “καλωσόρισμα” – Ανεβαίνουν οι τόνοι στο δήμο Μεσσήνης

509
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Καυτό… πλέον το σκηνικό σε προεκλογικό φόντο στο δήμο της Μεσσήνης και σε απάντηση των ανακοινώσεων που υπήρξαν από αντιδημάρχους για “καλωσόρισμα” – όπως γινόταν λόγος – στον Γιώργο Αθανασόπουλο, μετά τα όσα σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης στην ομιλία του για την παρουσίαση των αρχών και θέσεων του συνδυασμού του, από τη “Δύναμη Δημιουργίας” ήρθε η απάντηση στην οποία και σημειώνεται:

“Το ηχηρό μήνυμα της συγκέντρωσης των μελών και των φίλων της «Δύναμης Δημιουργίας» και η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου προκάλεσε παραζάλη στη δημοτική αρχή. Οι ανακοινώσεις αντιδημάρχων μαρτυρούν ότι τα έχουν χαμένα μπροστά στην επερχόμενη εκλογική συντριβή. Οι πολίτες του Δήμου Μεσσήνης έχουν αντιληφθεί τα πάντα και θα ανταποδώσουν στο ακέραιο αυτό που αναλογεί στον καθένα.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι ο υποψήφιος δήμαρχος απαντά θεσμικά μόνο στο δήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο. Αυτό εξάλλου επιτάσσει ο θεσμικός ρόλος και ο πολιτικός πολιτισμός. Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Τσώνης έχει ανάγκη από δεκανίκια και αντ’ αυτού, αλλά σε όλους τους υπολοίπους θα απαντά το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού μας”.