Κυριακή
11
Απρίλιος
TOP

Βολές από τον ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για τις δηλώσεις Χρυσομάλλη – Τί απαντά ο βουλευτής

“Φωτιές”έχουν ανάψει οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Μίλτου Χρυσομάλλη την περασμένη Κυριακή από το Ραμοβούνι  όπου και τόνισε μεταξύ άλλων ότι “ο Κολοκοτρώνης σίγουρα δεν είναι αριστερός”. Το μεσημέρι υπήρξε ανακοίνωση από την ΝΕ Μεσσηνίας  του ΣΥΡΙΖΑ ενώ τη δική του απάντηση έδωσε πριν από λίγο ο βουλευτής της ΝΔ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση στις διχαστικές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μίλτου Χρυσομάλλη

Στον γενέθλιο τόπο του εθνικού μας ήρωα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στο Ραμοβούνι Μεσσηνίας και σε μια ημέρα ιστορικής μνήμης κι επετείου για όλους εμάς τους Μεσσήνιους αλλά και για όλους τους Έλληνες, όπως είναι η ημέρα της 3ης Απριλίου, επέλεξε ο βουλευτής της ΝΔ στο νομό μας, Μίλτος Χρυσομάλλης, ως “ημέρα ευκαιρίας” για να ασκήσει και πάλι μικροπολιτική. Επιβεβαιώνοντας ότι πλέον η στρατηγική του διχασμού και της διαίρεσης των Ελλήνων έχει υποκαταστήσει για το κυβερνών κόμμα και τον τοπικό βουλευτή τα πεδία άσκησης της αληθινής πολιτικής που αφορούν στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και στο μέλλον του τόπου μας.

Βροντερές έτσι μεν φωνές αναπαραγωγής ανιστόρητων και διαιρετικών απόψεων που φτάνουν μέχρι το σημείο να “εργαλειοποιούν” ακόμα κι έναν εθνικό ήρωα, όπως είναι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, για μικροκομματικές και μόνο σκοπιμότητες. Αλλά ταυτόχρονα και μια “αμήχανη αφωνία” για τη στασιμότητα στα αναπτυξιακά έργα υποδομής του νομού μας, όπως και για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους Μεσσήνιους, λόγω των ανεπαρκών πολιτικών του κυβερνώντος κόμματος, που πλέον όλοι τις αντιλαμβάνονται.

Αξίζουν σε όλους μας – και είναι βέβαιο ότι πολύ συντομότερα απ’ όσο ελπίζουν, θα έλθουν – καλύτερες ημέρες. Γι’ αυτές οφείλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, χωρίς διακρίσεις, μαζί με τους πολίτες.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

Μίλτος Χρυσομάλλης: Δεν με ενδιαφέρουν τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

“Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, με την οποία με κατηγορεί για διχαστικές δηλώσεις, με αφορμή τη δήλωσή μου κατά τις εκδηλώσεις τιμής για τη γέννηση του εθνικού μας ήρωα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Ραμμοβούνι Μεσσηνίας. Δεν είμαι ο αρμόδιος να αποφανθώ για το επίπεδο αντίληψης της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, εγώ όμως υποστήριξα ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι Έλληνας, είναι Μεσσήνιος και προφανώς δεν είναι αριστερός, σε αντιδιαστολή με τον αγαπημένο τους βουλευτή τον κ. Πολάκη, που χαρακτήρισε τον Κολοκοτρώνη αδιαμφισβήτητα αριστερό!

Επιπρόσθετα, δεν είμαι ο κατάλληλος για να κάνω ούτε ιδεολογικά μαθήματα στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι γνωστό πως ο βασικός πυρήνας της ιδεολογίας της Αριστεράς βρίσκεται διαμετρικά αντίθετα προς τα έθνη και τις θρησκείες. Να τους θυμίσω με την ευκαιρία ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν ο αρχιστράτηγος του εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα «για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία».

Τα συμπεράσματα τα αφήνω στους συμπολίτες μου. Προφανώς η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την ίδια διχαστική λογική του κ. Πολάκη που θέλει τον Κολοκοτρώνη αριστερό και τους δεξιούς δοσίλογους, σε αντίθεση ακόμα και με τον κ. Τσίπρα, ο οποίος στην χθεσινή συνέντευξη του στο Kontra χαρακτήρισε ως υπερβολή το σχόλιο του κ. Πολάκη, που ειπώθηκε σε μια πολιτική αντιπαράθεση. Μια διχαστική λογική που ο ΣΥΡΙΖΑ έθρεψε στα 4,5 χρόνια που κυβέρνησε τον τόπο με δηλώσεις του τύπου «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» και «εμείς οι πολλοί απέναντι στους λίγους».

Κατανοητά τα εσωτερικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν με αφορούν.”