Πέμπτη
18
Ιούλιος
TOP

Δήμος Τρίπολης: Αύριο η παρουσίαση εκδηλώσεων και δράσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Διαδικτυακά και από το Μαλλιαροπούλειο θέατρο θα γίνει αύριο, Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 και ώρα 6:30 μ.μ., μια πλήρης και αναλυτική παρουσίαση των εκδηλώσεων και δράσεων που έχει  προγραμματίσει ο Δήμος Τρίπολης με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 χρόνων απο την Ελληνική Επανάσταση. Παρότι η πανδημία δεν επιτρέπει την δια ζώσης υλοποίηση των πολλών δράσεων που έχει προγραμματίσει ο Δήμος το πρόγραμμα είναι πλούσιο και αντάξιο της περίστασης της επετείου της εθνεγερσίας.

“Με επίγνωση της θέσης και του ρόλου της πόλης μας στην εθνική παλιγγενεσία, με υπευθυνότητα και σεβασμό στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον της Τρίπολης, με συνεργασίες και διάλογο, καταρτίσαμε σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, ώστε να εορτάσουμε και να τιμήσουμε πρεπόντως τα 200 χρόνια της Μεγάλης Επανάστασης με επίκεντρο την προσφορά της Τριπολιτσάς.

Οι γνωστές απαγορευτικές συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να παρουσιάσουμε δια ζώσης —σε φορείς και συνδημότες τα προγραμματισθένrα και προετοιμαζόμενα.

Διαδικτυακά και από το Μαλλιαροπούλειο θέατρο θα γίνει πλήρης και αναλυτική παρουσίαση την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 και ώρα 6:30 μ.μ.

Θα είναι τιμή και χαρά για τον Δήμο Τρίπολης να παρακολουθήσετε την παρουσίαση στον ιστοτόπο www.tripolis.gr

Με εκτίμηση,
Κώστας Τζιούμης
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”