Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Δυναμική παρουσία Νίκα και στους Γαργαλιάνους – Ηχηρά μηνύματα για “αλλαγή της...

Δυναμική παρουσία Νίκα και στους Γαργαλιάνους – Ηχηρά μηνύματα για “αλλαγή της κατάστασης”

577
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ρυθμούς ανεβάζει ο Παναγιώτης Νίκας και η τελευταία του ανοιχτή εκδήλωση έγινε στους Γαργαλιάνους παρουσία πλήθους κόσμου. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στάθηκε στην ενότητα και στα μεγάλα και ουσιαστικά έργα που μπορούν να γίνουν και να αναδείξουν τον τόπο.

 

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας,  επισκέφθηκε τους Γαργαλιάνους, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Παναγιώτη Νίκα για συνάντηση – συζήτηση, στην περιοχή των Γαργαλιάνων. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περιοχή αλλά και συνολικά στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο υπ. Περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλους όσοι έδωσαν το παρών σ’ αυτήν την όμορφη συζήτηση και παράλληλα ζήτησε συγγνώμη, διότι τα καθιστικά δεν ήταν αρκετά για να μπορέσουν να καθίσουν όλοι, ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης. “Να είμαστε ενωμένοι, να συνεχίσουμε ενωμένοι και δυνατοί, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τα ουσιαστικά και μεγάλα έργα για τον τόπο μας, προς όφελος όλων μας.