Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Εθιμοτυπικές επισκέψεις του περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή στην Καλαμάτα

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή στην Καλαμάτα

522
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Aντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας κα. Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση υποδέχθηκε  σήμερα Πέμπτη 29/11/2018 στο γραφείο της,  τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Υποστράτηγο κ. Στεφανόπουλο Κων/νο, τον οποίο και συνεχάρη επ’ ευκαιρία της αναλήψεως των νέων του καθηκόντων.

Η Αντιπεριφερειάρχης αφού  καλωσόρισε τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή του ευχήθηκε αφενός καλή επιτυχία στο έργο του και αφετέρου τη συνέχιση της καλής συνεργασίας μεταξύ των δυο αρχών.

Εξέφρασε, επίσης, τη βεβαιότητα για την αποτελεσματικότητά του κατά την άσκηση των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Τέλος, η κα. Αντιπεριφεριάρχης προσέφερε στον κ. Στεφανόπουλο  βιβλίο του Παναγή Κουμάντου με τίτλο: «Σπουδή του βίου και της Πολιτείας του Αλέξανδρου Κουμουνδούρου»  και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη.

Στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Περιφ. Aστυνομ. Δ/ντής Πελοποννήσου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα 29 Νοεμβρίου 2018, ο Γεν. Περιφε­ρειακός Αστυνομικός Δ/ντής Πελοποννήσου Υποστράτηγος Κων/νος Στεφανόπουλολς, συνοδευόμενος από το Δ/ντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Πανα­γιώ­τη Πούπουζα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιή­θηκε σε θερμό κλίμα, ανταλλάγησαν απόψεις σε θέματα συνεργασίας της Αστυνομίας με την τοπική Εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε το Στρατηγό για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο πού κλήθηκε να επιτελέσει.