Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ Επίκαιρη ερώτηση Κουκούτση στη Βουλή για την παραβατικότητα

Επίκαιρη ερώτηση Κουκούτση στη Βουλή για την παραβατικότητα

546
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή από τον ανεξάρτητο βουλευτή Μεσσηνίας Δ. Κουκούτση σχετικά με την παραβατικότητα σε περιοχές του Δήμου Καλαμάτας και γενικότερα στη Μεσσηνία. Αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κουκούτσης:

“Σήμερα, 18 Φεβρουαρίου 2019, κατέθεσα ΕΠΙΚΑΙΡΗ ερώτηση προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και γραπτή ερώτηση προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με την παραβατικότητα των Ρομά στην περιοχή του Δήμου Καλαμάτας και γενικότερα της Μεσσηνίας.

Έχει γίνει, βέβαια, μια γραπτή ερώτηση προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και από βουλευτές άλλων κομμάτων, χωρίς όμως πουθενά να αναφέρεται η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα που διαπράττει την σωρεία των παραβάσεων που βιώνει ο πολίτης στις περιοχές του νομού μας και ειδικότερα των περιχώρων της Καλαμάτας.
Εγώ προσωπικά, ως βουλευτής Μεσσηνίας, έχω εδώ και αρκετά χρόνια ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα και έχω αναδείξει το πρόβλημα στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ως απόδειξη επισυνάπτω κάποιες από τις ερωτήσεις που έχω καταθέσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο τα κόμματα συνεχίζουν να υπεκφεύγουν, να εθελοτυφλούν και να αποφεύγουν να αναφέρουν την λέξη “Ρομά”ακόμα και στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο. Μάλλον οι λόγοι είναι καθαρά ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΙ!”