Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επιτυχίες της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. με Μπουρίκα και Σπύρη στον 3ο αγώνα του Πανελληνίου...

Επιτυχίες της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. με Μπουρίκα και Σπύρη στον 3ο αγώνα του Πανελληνίου Motocross

176
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με 60 συμμετοχές κι ύστερα από την μεγάλη αγωνιστική αποχή λόγω COVID-19, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross επέστρεψε δυναμικά σε ένα εκπληκτικό μέρος, στην Προσοτσάνη Δράμας, για τον 3ο αγώνα του θεσμού.

Μετά από την μεγάλη απόχη η ΑΜΟΤΟΕ έδρασε γρήγορα και έφτιαξε νέο πρόγραμμα στην μετά covit εποχή , με δύο αγώνες στην Δράμα και από έναν αγώνα το φθινόπωρο σε Μεγαλόπολη, Πύργο, και Σπερχειάδα.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο άστατος καιρός και η νέα εκπληκτική πίστα στην Προσοτσάνη Δράμας συνέθεσαν την εικόνα του 3ου αγώνα του θεσμού από τον οποίο δεν έλειψαν οι καλαματιανές συμμετοχές. Οι αναβάτες της ΛΕΜΟΚΑ Ευάγγελος Μπουρίκας και Γιώργος Σπύρης πραγματοποίησαν θετικές εμφανίσεις. Ο Μπουρίκας τερμάτισε στην 3η θέση της OPEN και βρίσκεται στην 3η θέση της γενικής βαθμολογίας και ο Σπύρης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του κατακτώντας στην 3η θέση της ΜΧ300 και στην 9η θέση της MX1.

Μεγάλος νικητής στην MX1 ήταν ο Γιάννης Τουρατζίδης με Yamaha, 2os o Μανώλης Κρητικός με KTM και 3ος ο Malinov αφήνοντας 4ο τον Δημήτρη Μπαξεβάνη που επίσης έτρεξε με Yamaha και θριάμβευσε στην κατηγορία MX300.

Οι δυο καλαματιανοί αθλητές θα συμμετάσχουν την προσεχή Κυριακή 19 Ιουλίου στον 4ο αγώνα του πρωταθλήματος που θα γίνει στην ίδια πίστα ελπίζοντας σε νέες διακρίσεις.

 

 

Τα αποτελέσματα