Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΣΜ: Ειδική αθλητική αναγνώριση σωματείων

ΕΠΣΜ: Ειδική αθλητική αναγνώριση σωματείων

68
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Να καταχωρηθούν  στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων και παράλληλα να τακτοποιήσουν το θέμα της χορήγησης Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης, προτρέπει τα σωματεία μέλη της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας.

 

Με αφορμή το γεγονός ότι η ΓΓΑ ξεκίνησε τις διαδικασίες σύστασης του μητρώου Αθλητικών φορέων ενημερώνονται οι εκπρόσωποι και οι διοικήσεις των σωματείων μελών της ΕΠΣΜ, ότι θα πρέπει να φροντίσουν για την καταχώρησή τους σε αυτό το μητρώο, όπως επίσης και να τακτοποιηθεί το θέμα της χορήγησης Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης.

Για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας καταχώρησης στο μητρώο Αθλητικών σωματείων θα πρέπει να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της ΓΓΑ. www.gga.gov.gr/mitroo Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει link που αναφέρει τη διαδικασία ανανέωσης – χορήγησης της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης. Σημειώνεται ότι τα σωματεία τα οποία έχουν ήδη Ειδική Αθλητική Αναγνώριση θα πρέπει να φροντίσουν για την εγγραφή τους στο μητρώο Αθλητικών Φορέων της ΓΓΑ προκειμένου να τύχουν των παροχών και των ευεργετημάτων που προβλέπονται στα μέτρα στήριξης των Αθλητικών Φορέων λόγω του κορωνοϊού.