Παρασκευή
21
Ιανουάριος
TOP

Η επιστολή παραίτησης της Κατερίνας Κασιούμη – Δείτε τι αναφέρει

Η Κατερίνα Κασιούμη απέστειλε στο Δημάρχο επιστολή, με την οποία εκφράζει θερμές ευχαριστίες για τη στήριξη

προς το πρόσωπό της, αλλά ταυτόχρονα δηλώνει και αδυναμία να ανταποκριθεί στην «ιδιαίτερα τιμητική πρόταση» να ηγηθεί εκ νέου του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού, παρά τις ιδανικές προϋποθέσεις χρηματοδότησής του για την προσεχή τριετία.

Η επιστολή παρατίθεται εδώ και το κείμενό της έχει ως εξής:

«Αθήνα, 3 Αυγούστου 2017

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Μετά την επιτυχή λήξη του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια. Η συνεχής βούλησή σας να ηγηθώ εκ νέου του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού, καθώς και η δημιουργία των ιδανικών προϋποθέσεων χρηματοδότησής του για την ερχόμενη τριετία είναι συγκινητική, δυστυχώς όμως μία σειρά λόγων με φέρνουν στην δύσκολη θέση να μην μπορώ να αποδεχθώ την ιδιαίτερα τιμητική πρότασή σας.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού έχει αποκτήσει εκ νέου το κύρος και τη δυναμική του. Πιστεύω ότι η επιτυχής κοινή μας προσπάθεια για το 22ο και το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού, θα έχει ως αποτέλεσμα ο θεσμός να συνεχίσει να αποτελεί το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του σύγχρονου χορού στην Ελλάδα. Καταλυτική υπήρξε η συμμετοχή και η στήριξη όλων των δυνάμεων της πόλης.
Η Καλαμάτα θα είναι πάντα ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή μου και θα είμαι πάντα αρωγός σε κάθε θετικό βήμα της Δημοτικής Αρχής.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Κατερίνα Κασιούμη».

Εντός των ημερών, ο Δήμος Καλαμάτας θα κάνει ανοικτές προσκλήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, για πλήρωση των θέσεων των επικεφαλής της Δημοτικής Σχολής Χορού και του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.