Αρχική ΔΙΕΘΝΗ Η κατάρα της Δυναστείας των Getty – Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου κι...

Η κατάρα της Δυναστείας των Getty – Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου κι άλλος κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας

143
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η κατάρα της δυναστείας των Getty, φαίνεται να επιβεβαιώνει το γνωμικό ότι «το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία» Μια δυναστεία με αμύθητα πλούτη έχει χτυπηθεί πολλές φορές από τον θάνατο και αυτό ήρθε τραγικά να επιβεβαιωθεί από την είδηση του χαμού του John Gilbert Getty, εγγονού του μεγιστάνα του πετρελαίου J. Paul Getty.

«Με βαριά καρδιά ο Gordon Getty ανακοινώνει τον θάνατο του γιου του John Gilbert Getty», τόνιζε σε ανακοίνωση εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ο John είχε μια 25χρονη κόρη την Ivy Getty, την οποία λάτρευε όπως λένε όσοι τους γνώριζαν. Η οικογένεια έχει στιγματιστεί από πολλούς θανάτους τα τελευταία χρόνια.

Έχει άλλα δυο αδέρφια, τον Peter και τον Billy. Η μητέρα τους έφυγε από την ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η 25χρονη κόρη του Ivy, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της με κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

«Ο πατέρας μου ήταν ο πιο κουλ άνθρωπος στον πλανήτη. Θα είμαι πάντα η πιο περήφανη κόρη», έγραψε μεταξύ άλλων.

Παρότι δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας όσον αφορά στον θάνατό του, πολλά μέλη της οικογένειας είχαν περιπέτειες με χρήση ναρκωτικών και έτσι κάποιοι μιλούν για την κατάρα των Getty.

Ο πατέρας του 52χρονου, ο Gordon Getty έχασε δυο αδέρφια. Τον έναν από υπερβολική χρήση ναρκωτικών και τον άλλων από καρκίνο, ενώ μια από τις νύφες του πέθανε από υπερβολική χρήση ηρωίνης.

Επίσης, ένας ανιψιός του είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από εγκεφαλικό που προκλήθηκε από ναρκωτικά και μια ανιψιά του έχει AIDS.

Η περιουσία του Gordon Getty υπολογίζεται σύμφωνα με το Forbes σε 2,1 δισ δολάρια.

www.newsit.gr