Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Η “Costa Navarino” ανοίγει και στα μέσα Ιουνίου και συνεχίζει να στηρίζει...

Η “Costa Navarino” ανοίγει και στα μέσα Ιουνίου και συνεχίζει να στηρίζει την τοπική οικονομία και τον τουρισμό

61
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Όσο πιο κοντά προς τα μέσα του Ιουνίου, οπότε και δόθηκε το “πράσινο φως” για την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, προγραμματίζεται το άνοιγμα του Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Capital.gr, πρωταρχικός στόχος της ιδιοκτήτριας ΤΕΜΕΣ του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου είναι η συνέχιση της στήριξης της τοπικής οικονομίας, αλλά και των εργαζομένων του ομίλου.

Όπως λένε οι πληροφορίες, το άνοιγμα του εμβληματικού ξενοδοχείου αναμένεται να γίνει με μειωμένες πληρότητες όπως είναι εύλογο και αρχικά με Έλληνες πελάτες.

Αισιοδοξία για τη συνέχεια

Για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου εκφράζεται αισιοδοξία. Και αυτό καθώς, αφενός υπάρχει το πλεονέκτημα της οδικής πρόσβασης στον προορισμό, αφετέρου της εγγύτητας σε μεγάλες μονάδες υγείας.

Την ίδια ώρα, το γεγονός πως το Costa Navarino χαρακτηρίζεται από πολύ χαμηλά ποσοστά δόμησης σε σχέση με την έκταση που καταλαμβάνει το συγκρότημα και οι μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι, ενισχύουν σημαντικά, όπως σημειώνουν πηγές του ομίλου, το αίσθημα της ασφάλειας.

Όπως τονίζεται, το ξενοδοχείο θα ανοίξει και θα λειτουργήσει με βάση την ασφάλεια και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τίθενται και τις πληρότητες που θα επιτευχθούν.