Τετάρτη
19
Ιανουάριος
TOP

Καλοκαιρινή συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας

Πρεμιέρα των θερινών πολιτικών εκδηλώσεων με τη  μεγάλη γιορτή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας “οι συναντήσεις στη γη της ελευθερίας” έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Αμφιθέατρο του Κάστρου της Καλαμάτας.

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας αποχαιρέτησε μια δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά που ανέδειξε σύγχρονους ήρωες που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά που άντεξαν, πολέμησαν με κάθε τρόπο και κατάφεραν να συντηρήσουν μέσα από πρωτόγνωρες συνθήκες την σχέση τους με την μουσική!

Πολλά από τα παιδιά κατάφεραν να “ανθίσουν” και να μετατρέψουν τις δυσκολίες σε ευκαιρίες. Άλλα παιδιά βρήκαν καταφύγιο στη μουσική όταν όλα τα άλλα γύρω τους κατέρρεαν. Άλλα παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την συντροφιά της τέχνης της μουσικής. Όλα όμως τα παιδιά έδειξαν πραγματικό θάρρος και αυταπάρνηση.

Αυτά τα παιδιά τιμήθηκαν στην συναυλία, όπου πλήθος κόσμου και πάντοτε με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα παρακολούθησαν τη βραδιά.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Δήμαρχος Καλαμάτας κος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Φάρις κος Παντελής Δρούγας και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου κος Στάθης Γυφτάκης.