Αρχική Bestάκια Καμία… σωτηρία

Καμία… σωτηρία

699
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Καλημέρα σε… αποκριάτικο mood!

του Θέμη Ι. Κανελλόπουλου

Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας 2 παρά είκοσι. Παραπάνω από 5μιση ώρες συνεδρίαση για ένα θέμα!!! Με πολύ από “…άλλα λόγια να αγαπιόμαστε” και με ολίγον τι “…και κουβέντα στην κουβέντα ο καημός μεγάλωνε”. Τελικά, απόφαση… κουκουρούκου..

Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Περισσότερες από 5μιση ώρες συνεδρίαση!!! Με ορισμένους να ανταγωνίζονται ακόμη το “θέατρο σκιών” και με… ύβρεις, απειλές, δικαστήρια, πορίσματα και του… οργάνου το κάγκελο. Τουλάχιστον αυτοί συζήτησαν για περισσότερα από ένα θέματα και πήραν και κάποιες αποφάσεις.

Κατά τα άλλα – σε τούτη την… άτιμη κοινωνία – είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και σήμερα ως πιθηκαλωπήξ… θα ασχοληθούμε ξανά με τη μάσκα του διπλανού, και, θα μετράμε… πολιτικό ανάστημα προτρέποντας να μη φοριούνται.

Την ίδια ώρα θα τηράμε (πςςς…) το Oruc Reis να επιστρέφει στην Αττάλεια και δω σα πέρα (πςςς x2) να πανηγυρίζουμε σε στυλ “κερδάμε αδέρφια”, καθήμενοι στο τραπέζι με Τουρκία και… παρακαλώντας να μην συνεχιστούν τα παιχνίδια των λαθρέμπορων και λαθροπυρπολητών.

Α ναι, θα έρθουν σήμερα και τα νέα μέτρα οριζόντια στην Αττική, οι ιερείς θα συνεχίζουν να μην φορούν μάσκες και θα μπει όριο 20 ατόμων σε γάμους και βαπτίσεις (σε λίγο χωρίς γαμπρό και νύφη…)

Επειδή πέρασε στα ψιλά… φέτος στην Ελλάδα 56 δημοτικά σχολεία και 69 νηπιαγωγεία κλείνουν για φέτος λόγω έλλειψης μαθητών. Μια χώρα που αργοπεθαίνει…

Καλημέρα και προσοχή στη… βλακεία είναι ανίκητη.