Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Κατέθεσε ο Μαντάς – Στις 28 Φεβρουαρίου η συνέχεια της δίκης για...

Κατέθεσε ο Μαντάς – Στις 28 Φεβρουαρίου η συνέχεια της δίκης για τη μήνυση σε Τατούλη

248
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στραμμένα στην εκδίκαση της υπόθεσης που έχει να κάνει με τη μηνυτήρια αναφορά του Περικλή Μαντά στον Πέτρο Τατούλη για τα όσα επιχείρησε να του προσάψει ο πρώην περιφερειάρχης, είναι όλα τα βλέμματα.

Τα δικαστήρια της Τρίπολης αποτέλεσαν από το πρωί σημείο αναφοράς αρχικά με την πλευρά υπεράσπισης του κ. Τατούλη να καταθέτει αίτημα εξαίρεσης της Προέδρου του Δικαστηρίου με την αναφορά (!) ότι είναι κόρη πρώην περιφερειακού συμβούλου. Αφού ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία χρειάστηκε να έρθει άλλη Πρόεδρος για να αποφασίσει για το αίτημα και σημειώθηκε από την πλευρά του κ. Εισαγγελέα πως δεν συντρέχει τέτοιο ζήτημα, πέρασαν περίπου 2 με 3 ώρες, και, η δίκη συνεχίστηκε με το Δικαστήριο στην αρχική του σύνθεση.

Σήμερα ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο Βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, ενώ η συνέχεια προβλέπεται για τις 28 Φεβρουαρίου.

Από την πλευρά του ο κ. Μαντάς στάθηκε στην όλη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του και τα όσα του επιχειρήθηκαν να προσαφθούν μιλώντας για καταφανέστατα ψεύδη με συγκεκριμένο σκοπό.

Να σημειωθεί πως ο κ. Μαντάς έχει μηνύσει και τους Παπαφωτίου και Ρουμελιώτη για τους ισχυρισμούς των καταθέσεών τους.