Παρασκευή
5
Μάρτιος
TOP

Κατέθεσε το όραμά του για τον “Πρότυπο Δήμο” και παρουσίασε και νέους υποψηφίους ο Β. Τζαμουράνης

Τον δεύτερο κύκλο υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος” παρουσίασε ο επικεφαλής του και υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης, σήμερα Τρίτη το μεσημέρι, στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, στην οδό Νέδοντος 78.

“Σύντομα θα ακολουθήσει και τρίτος κύκλος υποψηφίων συμβούλων από το πολυσυλλεκτικό μας ψηφοδέλτιο” σημείωσε ο Β. Τζαμουράνης, τονίζοντας ότι ο συνδυασμός, ως αυριανή δημοτική αρχή, στοχεύει να επενδύσει στην “καινοτομία, την ψηφιακή τεχνολογία, την αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητας, την ανάπτυξη μέσα από την αξιοποίηση των ουσιαστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας τόσο όσον αφορά τον τουρισμό όσο και την πρωτογενή παραγωγή, την κοινωνική μέριμνα και αλληλεγγύη, τη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Δημοτική Αστυνομία για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των δημοτών”.

Ο Β. Τζαμουράνης ανακοίνωσε ότι η παρουσίαση όλων των πτυχών του προγράμματος του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος” θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 10 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, στις 7.30 το απόγευμα.

Οι 13 νέοι υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν σήμερα είναι οι εξής:

 1. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, φαρμακοποιός
 2. Ευαγγελία (Βάλια) Καρυοφίλλη, δικηγόρος με μεταπτυχιακό στο Ευρωπαϊκό Εμπορικό Δίκαιο
 3. Αθανάσιος (Νάσος) Κάτσος, γιατρός, διευθυντής στην Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας
 4. Βίκτωρ Λαζάρου, γιατρός, διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας
 5. Μαρία Μαλαπάνη, βοηθός ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων – κτηνοτρόφος
 6. Παναγιώτης Μάραντος, ιδιωτικός υπάλληλος
 7. Αθανάσιος (Νάσος) Μητσέας, πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός
 8. Δέσποινα Μπελεχρή, υπάλληλος Cosmote, μέλος της Πανελλήνιας Ενωσης Υπαλλήλων Cosmote
 9. Νικόλαος Μπεχράκης, τεχνολόγος μηχανολόγος μηχανικός – ξυλουργός
 10. Αθανάσιος Μπρούμας, συνταξιούχος ΔΕΗ
 11. Εμυ Σπυροπούλου, νηπιαγωγός
 12. Παναγιώτης Χειλάς, διευθυντής σπουδών της Στέγης του Αριστοτέλη, υπεύθυνος επικοινωνίας του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”
 13. Γιάννης Χριστόπουλος, συνταξιούχος

Τέλος, ο Β. Τζαμουράνης παρουσίασε σήμερα και την υποψήφια από τον πρώτο κύκλο υποψηφίων συμβούλων Αντωνία (Τόνια) Γαδάκη, απόφοιτη Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, ιδιωτική υπάλληλο, η οποία δεν μπόρεσε να παραστεί σε εκείνη την πρώτη εκδήλωση, που είχε γίνει στο ιστορικό Δημαρχείο της Καλαμάτας.

Καταλήγοντας, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης κάλεσε τους δημότες να επισκεφθούν το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος” -που θα είναι ανοιχτό καθημερινά μεταξύ 9.30 π.μ. και 2.30 μ.μ. και 5.30 με 10 μ.μ.- προκειμένου, όπως είπε, “να ανταλλάξουμε ιδέες, απόψεις και προτάσεις για το αύριο της πόλης και του δήμου μας”.