Δευτέρα
12
Απρίλιος
TOP

Κύπελλο Ελλάδας: Έτσι θα γίνει η φετινή διοργάνωση

Αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδας, προανήγγειλε εκτάκτως για φέτος λόγω πανδημίας και lockdown, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “Metrosport” εξέφρασε ελπίδα να ξεκινήσει τουλάχιστον η Super League 2 έως το τέλος Νοεμβρίου, προκειμένου οι ομάδες αυτής της κατηγορίας να καταφέρουν να ξεκινήσουν στη διοργάνωση του Κυπέλλου, στις 15 Δεκεμβρίου.

«Στόχος μας ήταν να δούμε ποιες ομάδες μπορούν να συμμετέχουν. Κατέληξαν οι τρεις πρόεδροι να κάνουν το καλύτερο για να αρχίσει η μια ή και οι δύο από τις άλλες κατηγορίες, δηλαδή η Super League 2 και η Football League. Θα έλεγα να ξεκινήσουμε το Κύπελλο από την τέταρτη φάση και μετά, δηλαδή μόνο με επαγγελματικό ποδόσφαιρο», είπε ο κ. Γαβριηλίδης και πρόσθεσε : «Οι ερασιτεχνικές ομάδες, με μεγάλη μου απογοήτευση, δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουν. Πότε θα ξεκινήσουν, πότε θα είναι έτοιμες;

Θα μπορέσει τουλάχιστον η Super League 2 να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του μηνός, ούτως ώστε να είναι έτοιμες οι ομάδες γύρω στις 15 Δεκεμβρίου να συμμετέχουν στο Κύπελλο.

Ο τελικός θα είναι στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν».