Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Μήνυση Μαρλαφέκα για “λασπολογία” εναντίον του

Μήνυση Μαρλαφέκα για “λασπολογία” εναντίον του

382
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Παρά τον πόλεμο και τις απόπειρες συκοφάντησης που έχω δεχθεί μέχρι σήμερα, είχα επιλέξει να μην απαντήσω, με την ελπίδα ότι οι διοργανωτές αυτής της αήθους εκστρατείας, θα συνετιστούν.

Όμως μέχρι εδώ.

Οι λασπολόγοι σήμερα, ξεπέρασαν κάθε όριο.

Και επειδή σε θέματα ηθικής τάξης δεν θα επιτρέψω καμμιά έκπτωση ή υποχώρηση,  ανακοινώνω ότι προσφεύγω στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή κατά των συκοφαντών μου, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να υποστηρίξουν ότι «έχω εταιρία που παίρνει δουλειές από το Επιμελητήριο»!!!!

Επί της ουσίας, η αλήθεια είναι: η εταιρία στην οποία αναφέρονται όχι μόνον δεν έχει δεχθεί ούτε ένα ευρώ από το Επιμελητήριο Αχαΐας, από τις Εταιρίες και τους Οργανισμούς που συμμετέχει το Επιμελητήριο και γενικά από οποιονδήποτε δημόσιο Φορέα. Το αντικείμενο της εξαντλείται στη συνεργασία με πολύ γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της Μεσσηνίας.   Ούτε ένα ευρώ, επαναλαμβάνω από το Επιμελητήριο Αχαΐας για οποιοδήποτε λόγο, ούτε ένα ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ, ούτε ένα ευρώ από δημόσιο χρήμα.

Ντροπή για την κατάντια τους.

Έδωσα ήδη εντολή στο δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά των Μέσων Ενημέρωσης και των προσώπων που μετέδωσαν, δημοσίευσαν ή αναμετέδωσαν και αναδημοσίευσαν το σχετικό λιβελλογράφημα. Τα χρήματα που θα επιδικαστούν θα διατεθούν σε Ιδρύματα της Αχαΐας.

Και σε όποια παρόμοια θέματα ανακύψουν, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ίδια θα είναι η αντίδραση μου: η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Δεν θα επιστρέψω σε κανέναν να σπιλώνει την προσωπική μου τιμή και  υπόληψη. Τελεία και παύλα.