Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ “Μαύρη Θύελλα” – Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και μετατροπή σε ΠΑΕ

“Μαύρη Θύελλα” – Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και μετατροπή σε ΠΑΕ

551
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Απόφαση για τη μετατροπή του “ΠΣ Η Καλαμάτα″ σε ΠΑΕ με την ονομασία “ΠΣ Η Καλαμάτα 2019″ ελήφθη ομόφωνα κατά τη γενική συνέλευση της ομάδας, ενόψει τη συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της football league.

Ραντεβού με την ιστορία της είχε σήμερα ο Π.Σ » Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ » και μετά την προγραμματισμένη γενική συνέλευση που έγινε στην αίθουσα »Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Νομαρχίας αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

Πρώτον: Σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) με την διακριτική επωνυμία Π.Α.Ε. Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019». Δεύτερον : Δημιουργία μετοχικού κεφαλαίου που ανέρχεται στο ύψος των 50.000 ευρώ και αξία μετοχής 1 ευρώ. Τρίτον : Δημιουργία προσωρινής πενταμελούς διοικούσας επιτροπής η οποία αποτελείται από τους Κους Πρασσά Γεώργιο, Παπαδημητρίου Χρήστος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Σπανός Δημήτρης και Σταθόπουλος Μιχάλης.

Οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει η προεργασία είχε ήδη γίνει και η ομάδα μας τρέχει τα γραφειοκρατικά ζητήματα έτσι ώστε όλα να είναι νομότυπα και η Μαύρη Θύελλα να γυρίσει σελίδα ξεκινώντας το ταξίδι της.