Πέμπτη
25
Φεβρουάριος
TOP

Μεγάλη η ικανοποίηση του μπασκετικού κόσμου για την ανακαίνιση που υλοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο της Μεσσήνης

Την είδηση της τοποθέτησης μπασκετών υψηλών προδιαγραφών αλλά και της συνολικής ανανέωσης του κλειστού γυμναστηρίου καλωσορίζει ο αθλητικός κόσμος της Μεσσήνης. Ο Μιχάλης Μπακογιάννης προπονητής και παίκτης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ ΓΣ Μεσσήνης καθώς και κόουτς και της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Άρις Καλαμάτας που εκπροσωπεί την περιοχή μας στην Α2 Εθνική κατηγορία, μοιράζεται τη χαρά του μέσω επιστολής του στο best:

“Με πάρα πολύ μεγάλη χαρά και εν μέσω μιας πάρα πολύ δύσκολης περιόδου για το μπάσκετ και για το σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ενημερώθηκα χθες ότι στα πλαίσια της ανακαίνισης αλλά και του εκσυγχρονισμού του κλειστού Γυμναστηρίου Μεσσήνης, οι καινούριες μπασκέτες σύγχρονων και Ευρωπαϊκών προδιαγραφών είναι στη θέση τους…!

Δεν μπορώ να κρύψω τη συγκίνηση μου για την ικανοποίηση ενός αιτήματος από την πρώτη μέρα που ανέλαβα χρέη προπονητή της ομάδας του ιστορικού ΓΣ Μεσσήνης πριν από 10 χρόνια…! Με δεδομένο ότι οι παλιές μπασκέτες παλαιού τύπου δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές ασφαλείας για τους αθλούμενους,η αντικατάσταση τους θα έπρεπε να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα…!

Θέλω να συγχαρώ προσωπικά τον δήμαρχο Μεσσήνης κ. Γιώργο Αθανασόπουλο, ο οποίος έκανε άμεσα πράξη την προεκλογική του δέσμευση για αγορά και αντικατάσταση μπασκετών σύγχρονου τύπου για το κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης, καθώς και τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Καλοφωλιά, ο οποίος έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την υλοποίηση του πλάνου του εκσυγχρονισμού του κλειστού Γυμναστηρίου, όπως επίσης και τον Μπάμπη Μακρή, αντιδήμαρχο Αθλητισμού Μεσσήνης!

Ήδη έχει ολοκληρωθεί και το θέμα της στεγανοποίησης του γηπέδου καθώς και η ανακατασκευή και συντήρηση του παρκέ!

Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος γιατί η ενημέρωση που έχω είναι ότι οι βελτιώσεις του γηπέδου θα έχουν και εντυπωσιακή συνέχεια!

Ένα μεγάλο μπράβο ξανά,περιμένουμε με ανυπομονησία και τις υπόλοιπες αλλαγές όπως επίσης και την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα.”